Hvorfor??????

forumspørgsmål

Hvorfor??????

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Jeg er så træt af at nogle fyre ikke kan få det ind i deres hoveder, at deres latterlige kommentarer ikke er sjove og SLET IKKE frække🤦🏻‍♀️. Jeg gamer og jeg er pige SO WHAT. Get over it. Bare fordi jeg vinder behøver du ikke kalde mig alt muligt, og bare fordi du hører en pigestemme behøver du ikke spørge om jeg er liderlig 🤯🤬 

Ej sorry, men skulle bare ud med det. Det er tit, at jeg møder drenge der bare skal sige et eller andet åndssvagt når de finder ud af at jeg er en pige. Nogen gange gider jeg bare ikke og så siger jeg at min mic er i stykker så de ikke kan høre min stemme. Der er faktisk også nogle gange jeg bare logger af. Der er dage hvor jeg slet ikke gider spille selv om det er det jeg brænder for.

Er der nogen der prøver det samme og hvad gør i så? Er der nogen der selv er sådan hvis de spiller med en pige, der vil fortælle hvorfor. Jeg vil virkelig gerne prøve at forstå det. 

Tilbage til Digital Tryg

Kommentarer

ja, det træls

396

vi forstår det godt, det er mega træls.

408

Jeg synes at du skal ignorere det. Det er for det meste at de kun gøre det for at få det bedre med sig selv 

412

så spil med piger

431

Jeg tror egntlig bare at de er lidt pige forskrækede og ikke er vandt til at snakke med piger og så for at virke cool for deres venner så kalder de dig ting og siger du skal tilbage til køkkenet og de vil sikkert virkelig gerne vinde over dig ellers så bliver de gjort nar af af deres venner

468

Jeg synes at du skal ignorere det. Det er for det meste at de kun gøre det for at få det bedre med sig selv 

391

Det er godt nok træls jeg tror bare ik at det er alle drenge der forstår at piger også godt kan finde ud af at game. Men prøv at spørge dem hvorfor de er sådan og hvordan de har fået fat i at piger ik kan game, for det kan de!! Bare kæmp for det du gerne vil og lad ik nogle drenge forhindre dig i det.

461

Jeg forstår dig godt

365

jeg ved ikke hvad du spiller og forstår det er træls. Men du kan altid mute dem og prøve at lukke det ude. hvis du finder nogle flinke drenge/piger så kan du altid spille mere med dem og mindre med de andre

422

Det er de fleste drenge der er dårlige taber, men endnu dårlige taber når de taber til piger. piger i burde bare være glade på en måde, men jeg ved godt det er svært, men prøv at tænk på at drengene bare føler du er bedre end dem.

402

Jeg er også en pige og spiller også computer, bare ikke tag der af de idioter og spil med dem der har en hjerne :)

398

i de fleste spil med voicechat kan man slå det fra, men hvis du ikke gider det kan du normalt mute folk du ikke gider høre på. ellers kan du rapportere dem hvis de opfører sig "toxic". håber det her hjælper lidt.

382

Jeg tror tit drenge synes det er sjovt når piger bliver sure, så jeg ville bare prøve at ignorere det og være kold overfor dem hvis de kommer med kommentarer

386

du kan raportere folk der har krænget dig. det bedste du kan gøre er at mute dem eller bare forlade spildet vis nogen går over grænsen. jeg oplever også nogen gange folk der går over grænsen tilgængeld er jeg ikke en pige sår jeg hved ikke helt hvor hårdt du har det

378

Hej

Jeg forstår udmærket godt at du ik gider finde dig i drengens kommentarer når i spiller, men du skal slet ikke tage det så tungt for det er deres problem og bare fordi du er pige har du stadig ligså meget ret til at tale.☺️Ærlig talt tror jeg bare de er jaloux over du er så god og så ville de gøre dig ked af det så du måske giver dem en chance for at blive bedre.

415

Jeg er selv en pige der gamer og jeg plejer bare at ignorere folk, men hvis det bliver for meget så kan du leave partiet og gå i et game med nogle andre 

404

jeg synes bare at du skal ignorrer det. det er sikkert fordi at personen som skriver det tror at han bliver sej hvis han gør det.

389

Jeg syndes at du bare skal lade være med at slå din mic til eller bruge en voice changer til at lyde som en dreng så folk ikke driller dig.

377

jeg er selv gamer dog en dreng men bare mute dem vis de er dumme

424

jeg synes bare du skal spille, hvis der er nogen der siger noget til dig, skal du bare lade det lægge, eller isge til dem de skal lade hver. 

395

jeg vil sige undskyld på de drenges vejene, jeg ved ikke vad du kan gøre men undskyld.

412

Du skal bare være dig selv så skal det nok gå 

414

Ja det er self ret træls

429

du skal bare ignorere dem for de har kun brug for at sige det fordi de er bange for at du er bedre end dem.

396

du kan prøve at spille med nogen med samme køn

424

jeg synes at du skal ignorre dem g hvis det er at det bliver meget træls så kan du jo også spille med piger.

407

jeg tror at du skal bare ignorer dem, fordi vis du giver dem opmærksomhed de vil bare kom tilbage med mere alvorlig kommentar.

417

Enten ignorer det, eller stå ved dig selv og sig at du er pige, men du er ligeså go som dem. Du kan sagtens. Alle piger burde have lov til at game hvis de vil

382

Jeg syntes du skal snakke med en god ven og se om i kan få dem til at stoppe med det. Jeg syntes du er sej at du tørre at skrive det og alle har lov at game lige meget om man er pige eller dreng

371

Hej. du kan prøve at spille uden voice chat ligesom du gør nu, eller du prøve at finde nogle andre at spille med. 

433

Du skal bare blive ved med at game hvis det er det du elsker.

483

Jeg synes du skal ignorer dem eller sige fra til dem på en pæn måde

393

Prøv at ignorere det. Hvis de ikke får de reaktioner, de måske gerne vil have, kan det være de stopper.

457

Du kan jo starte med at spørge nogle fra din klasse og hvis de ikke gider så kan du spille med ned russere og mute dig selv 🙂 eller du kan skrive i chatten og der kan man jo ikke se det 🙂🙂

435

du skal bare mute eller blocker dem 

357

Du må acceptere at nogle drenge er lidt liderlige og bare svar tilbage eller ignorer

380

jeg syntes du skal lade det gå ind af det ene øre og ud af det andet. altså at du ikke skal lade dig påvirke med hvad andre tænker. 

360

SÆT DEM PÅ PLADS. De skal vide at selvom du er en pige så kandu også være virkelig god til noget som de også er gode til. Det skal på ingen måde være sådan nogle irriaterende drenge der skal stoppe dig!!!!!

388

hej 

jeg synes du skal blive ved med og kæmpe og så når de siger noget skal du forsvare dig slevog sige sådan taler man ikke til hinanden 

388

Jeg er en dreng men jeg kan egentlig godt forstå hvorfor du bliver sur over det. Det er nemlig ikke rart at blive kaldt navne eller drillet over dine interesser bare fordi det ikke er den interesse man ser oftest i det specifikke køn. Alle har deres grænse for hvornår det er for meget og det er der bare nogen som ikke kan forstå. Jeg kan ikke hjælpe men jeg kan i det mindste give min viden om emnet.

393

jeg forstår dig godt. det er mega træls at nogle drenge ikke tror på at piger også kan game, men jeg ved virkelige ikke hvad jeg skal sige end bare ignorere dem.

418

Du kan jo starte med at i en periode se om du kan finde nogle singleplayer spil som du godt kan lide for så behøver du ikke at høre på det, og du kan få en pause fra alle de nederen kommentarer. Ellers kan du jo se om du kan finde nogle rarere personer at spille med, som du måske kan spille med altid . du kan også finde ud af om nogle af dine venner måske også kunne have interresse i det. Men du skal bare ikke finde dig i det!

377

ja, det træls men det kan være det en god ide at sige fra.

386

Hej

jeg syntes du skal ignorer det, så kan det være de stopper. For i virkeligheden føler sig nok bare truet af dig fordi du er bedre end dem. Hvis de så bliver ved, syntes jeg at du skal finde nogle andre at spille med

353

jeg synes også bare at du skal ignorere det, det kan godt være svært, fordi hvis de siger noget man virkelig godt kan blive sur over, så begynder man jo bare sige alt muligt, men virkelig bare prøv at ignorere dem, eller vær ligeglad med det de siger, fordi så synes de jo ikke at det er så sjovt at drille piger med det.

395

fortæl det til dine forældre, ellers så spørg dem om hvorfor de "mobber" dig. Du kunne også forklar dem at bare fordi at du er en pige betyder det ikke at du ikke må spille.

Du kunne måske også finde nogen andre og snakke med som også selv er piger der gamer.

371

Jeg tror bare de fleste bliver lidt forvirret fordi det er ikke altid man lige møder en Gamer girl og nogen syntes ikke det er særlig specielt men så er der de andre som er ret irriterende og prøver måske og få din snap eller noget men bare ignorer det ville jeg sige. 

362

Hej. Du kan prøve at spille med piger, eller prøve at finde nogen over internettet som gerne vil spille med dig selvom du er en pige. og hvis det ikke er mugligt så bare prøv at ignore dem eller mute dem hvis du kan.

370

Hej. 

Jeg syntres at du skal prøve at forklare dem at det er din hobby og deres og hvis det er det du brænder for er det self det du skal gøre.

Bare prøv at forklare dem det rigtig godt på en pæn måde.

386

Hej.

Nogle gange er drenge bare sådan når de finder ud af at en pige er bedre til at spille end de er. Hvis de siger noget til dig som du synes ikke er fedt. Så sig det til dem. Men du skal ikke stoppe det du elsker bare fordi der er nogle dumme drenge der siger noget andet. Du kan altid bare spille med nogle piger.

Jeg håber dette råd vil hjælpe.

Mvh Rebecca

393

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program