Hvordan viser DU dig selv på nettet?

forumspørgsmål

Hvordan viser DU dig selv på nettet?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Det er blevet meget nemt at tage billeder og lægge dem ud på nettet. Men det er ikke alle der tænker lige meget over hvad for et billede de lægger ud eller hvad det siger om dem.

Forestil dig, at du vil lægge et billede af dig selv ud på nettet. Det kunne være på Facebook, MSN, Arto eller på en anden hjemmeside. Hvilken slags billede ville du vælge og hvorfor? Er der også en bestemt slags billede du ikke ville vælge?

 

Kommentarer

16/6-08
Vi synes ikke at man skal lægge billeder ind på nettet af sine ædlere dele. Derimod må man gerne lægge nogle ind af sit ansigt.

731

vi ligger kun billeder ind vis dem vi ligger ind af vil ha det

713

Mig og A synes at hvis man skal ligge billeder skal man se lidt smart ud og måske også lidt sjov ud. Så de billeder man ikke skal ligge ind er nogen billeder der ser billige ud.

628

vi syntes det er okay at ligge billeder ud på nettet, hvis er af en selv eller man har fået lov af den anden der er på billedet.

vi syntes ikke at man skal ligge billeder ud hvor man er nøgen eller sådan noget, men hvis man der imod sidder i bekinie eller badedragt og følger det er okay så er det fint 

699

Jeg synes man selv skal vurdere om man vil lægge billeder ud af sig selv. Hvis man har lyst til at lægge nøgenbilleder el. lign. ud. er det helt okay så længe det er en selv der bestemmer det. Hvorimod man aldrig skal lægge billeder ud af andre uden at spørge, selvom person er helt pakket ind. :)

 

705

jeg syndes det er okay at læge et billeder ind vis dem man lægger et bilet ind af syndes det er okay. og man må godt  lægge biler ind af sig selv, men man skal tenge sig om inde man lægger dem!!!  og man sakl nok ik ligge nogel bilder ind som man fortyder man har lagt ind, den kan være trals at folk kan så det om og om igen.

 

667

16/6-08
Vi lægger billeder af os selv og vores venner ind på nettet. Vi synes ikke at man skal tage nøgen billeder og lægge dem ind, og hvis man skal lægge billeder af sine venner ind, skal det slf. være okay med den anden.
 

757

Vi synes at man ikke skal ligge nogle billeder ind af en ven som vennen ikke vil ha, og man må gerne hvis ens ven synes at det er okay.

715

2/9-08
vi syntes ikke at man skal ligge billeder ind af sine venner eller andre man holder af uden at man får lov.
men man må gerne ligge billeder ind af det man vil, bare man får lov af dem der bliver lagt ind, syntes vi.
 

737

Det synes vi også!!!

688

2/10-08
Vi ville vælge et billede hvor man ser normal ud. Unden for meget sminke og hvor man er aflslappet og amindelig. Mange på Arto presser sine bryster op, og så meget sminke på at de er grimme og ser helt unaturlige ud.
Man skal ikke sætte nøgen billeder af sig selv eller af andre ind på hjemmesider.

792

Det gir vi ret i, og at man ikke skal se overdrevet ud og at man bare skal være sig selv.

698

2/10-08
Vi synes at man skal lægge billeder ud på nettet af en, fordi at folk måske kan finde en ved hjælp af det. Og hvis man skal ligge et billede ud skal det være et helt normalt billede. Og man skal ikke ligge billeder ud af sig selv når man ser stødende ud eller andre ubehagelige ting.
 

821

22/10-08
Jeg vil ikke lægge billeder ind på enhver side. F.eks vil jeg ikke lægge billeder ind på arto eller gratisting-chatten.
Men jeg vil gerne lægge billeder ind på msn og facebook fordi at der acceptere man dem man skriver med. Jeg vil overhovedet ikke sætte billeder ind af mig selv i underhyler eller et grimt billede af mig selv!
 

764

29/10-08
man skal ikke lægge diskriminerende billeder ind,
på nettet af sig selv, eller ens venner.
dvs: billeder hvor du er let påklædt, eller noget lignende.

man skal ikke lægge billeder ind, af sine venner,
medmindre man har fået lov.
man skal ikke hænge nogle ud.

man skal heller ikke lægge videoer ud af folk,
hvor de udfører forskellige ting,
som der ikke var mening, andre skulle se.
 

747

29/10-08
Det skal ikke være nogle billeder hvor man bare står i underbukser og BH, bare for at vise sig selv.
Vi ville ikke selv vælge billeder som man ikke selv synes er gode f.eks. hvis man synes man ser dum/grim ud. det skal være et billed som man er tilfreds med selv. man skal ligne sig selv, og ikke overdrive mega med make-up , og sådan. man skal heller ikke bare ligge billeder ud af sig selv, hvis andre siger de er gode, men man ikke selv kan lide det. man skal heller ikke ligge andre billeder af personer ind hvis de ikke vil have det.

Det er godt at ligge billeder ud, hvor man ligner sig selv, og måske nogle sjove billeder, af sig selv og vennerne.

781

29/10-08
Læg ALDRIG et nøgenbillede ud på nettet! Der er alt for mange pædofile på nettet, og måske har du selv oplevet en person skrive perverse ting til dig, og vil mødes med dig. Hvis du lægger et afklædt billede ud, bliver du selv sat i pædofilens skygge! Et godt billede at lægge ud er; et billede som siger din rigtige alder, og et billede som du har det godt med at lægge ud.
 

764

29/10-08
vi synes at man selv skal bestemme hvilke billeder du lægger ud på nettet.
på den ene side; hvis det er arto vi snakker om synes vi personligt at man ikke skal putte
nedringede og lårkorte billeder ind af sig selv, for det viser at man er billig og
ser luder-agtig ud.
på den anden side; bestemmer man jo selv hvordan man vil opfattes af andre.
hvis man lægger udfordrende billeder af sig selv, ud på nettet vælger man jo
selv at tage de konsekvenser det måske fører med sig.

-ciao bella ' .

708

3/11-08
Vi synes godt man kan sætte alle mulige billeder ind på msn, for der er det kun ens kontaktpersoner der kan se det. Men på sider som gosupermodel er det dumt, for der kan alle der har en bruger se det. Der er mange der gør det, men det ville vi aldrig gøre. Man behøver jo heller ikke at kunne se hvordan ens venner ser ud. Det kan da være lige meget.
 

732

6/11-08
man skal ikke sætte billeder ind med ens venner eller hvor man bor for hvis man sætter et billede ind med sit hus vil der måske komme en eller anden dum mand som vil dræbe en (fx.) og vis nu man sætter et klasse fotos ind er der måske en eller anden på billedet der bliver sur! det er det man helst ikke skal gøre og man skal nok heller ikke som man kan gætte sig til at sætte nøgen billeder ind af sig selv eller andre! for man sætter vel nok heller ikke et porno billede ind af en kendt person eller sig selv eller for den sags skyld en ven eller kæreste! men man kan jo også sætte billeder af dyr eller ting og måske sig selv eller en tegning for det er vel nok ok mener vi! så der er både ting der er godt at sætte ind og ting der er dårligt at sætte ind på nettet eller en hjemmeside man har en profil på!

stor knuzzer fra tøzzerne bag den her skærm! <33
 

753

13/11-08
det er dumt at lægge fjollet billeder ud eller nogen hvor man har gjordt noget ud af sig selv ... for det kan man blivet mobbet for eller få en masse dumme komentar.. OG HUSK!!! MAN KAN ALTID KOPIRE ET BILLEDE SÅ DET KAN RISSIKERE AT LIGGE PÅ NETTET I 20 eller 30 ÅR!!!
 

802

vi synes det er ok med billeder hvor man kan se ansigtet, bare så man kan se hvem du er. Man kan jo også lægge fjollede billeder, men de skal ikke blive for meget. 

 

737

Vi ville fx. vise billeder fra: sport, ferier eller bare sig selv. Men ikke halv nøgen som fx. billeder af en i badetøj! Vi synes at Facebook er bedre end ARTO, fordi det er mere rigtige venner og familie

764
  1. det skal være ordenligt.
  2. det skal være flot.
  3. det skal ikke være andre

 

693

Vi synes at det er en dum ide at lægge billeder ud på nettet hvis man er letpåklædt og man possere til billedet ved at tage masser af makeup på og lign...Men alligevel synes vi godt man må lægge billeder ud så folk kan se hvem man er, på Arto, Facebook og lign. 

 

 

716

Vi synes at det ville være bedst hvis man lagde et billede ind at sit ansigt, for så er man mere anonym men hvis man vil vise et billede af sin krop også skal man ihvertifald have tøj på. Man kan også sætte billeder ind af sine dyr hvis man har nogen.

694

Man viser et billede så ens venner kan kende en, men måske er det ikke en god ide at man viser sig 100%

Man skal være sikker på at det billede man vil ligge ind,er det rigtige, for når man først har lagt det ind kan andre kopier og så får man det aldrig ud fra internettet.

Man skal også overveje det inden man ligger en fjollet billede ind

Man skal også overveje og man har nok tøj på.

 

720

 

Man kan godt lægge et billede ud på nettet af sig selv og sine venner, hvis ens venner/veninder syntes at det er i orden.

735

vi ville kun lægge et billede ud af vores hovede, og aldrig et billede uden tøj på eller noget lignende...

726

Man skal selvfølgelig tænke på hvilke billede man lægger ud på nettet. Vi mener ikke man skal lægge billeder af andre ud på nettet, i hvertfald ikke uden at ha' fået lov af personen!

Når man lægger billeder af sig selv skal det ikke være nøgenbilleder ect.

711

man ska ikk ligne en spade og ikk lægge nøgenbilleder ud

 

701

Hej vi er to piger.

Vi synes ikke man skal ligge billeder ud af sig selv som f.eks billeder i undertøj. nøgen billeder osv. men vi synes det er okay at ligge billeder ud af ferier i badetøj.  

                        knus os(:

703

Vi sætter bare normale billeder ind,vi sætter ik nøgne billeder eller nået ligende ind.Bare hvor vi er smukke(det er vi jo ALTID ) -f.eks når vi har taget nogle billeder af en koncert hvor man optedder eller noget ligende vi er ikke sådan nogle mennesker der sætter nøgne/eller nået ligende billeder ind!

 

 

-S&V 

 

689

vi synes...

-at man skal tænke sig om før man lægger billeder ud på nettet

-...

 

773

L vil: jeg ville lægge et billede ud af mit ansigt hvor man kan se mine skuldre og op efter :)

E vil: Jeg ville lægge et billede af mit ansigt fra skuldere og op eller af mine dyr=)

725

 okay jeg viser forskellige sider af mig selv

743

Når man tager et profilbillede synes vi, at det er vigtigt at du ikke smider blusen som dreng, eller din top som pige. (Eller mere tøj for den sags skyld).

712

Man skal ikke ligge billeder af ens kønsdele eller af en gammel mand.....tag et billede af dig selv som  viser at du ikke er bilig...... Din profil tekst skal ikke være for fræk og ikke om alt for personlige ting det tiltrækker ældre liderlige mennesker og pedofile børnelokkere(det kan godt lyde voldsomt men det er virkeligheden)

Læg et helt normalt bidlede som beskriver din personlighed og det skal helst være af dit ansikt.

 

 

 

 

770

det er dumt at ligge nøgen billeder ud med mindre det er en porno side

 

738

vi lægger ikke så meget billeder ud en af os lægger det ud på facebook, men det er kun hans venner der kan se det. den er på en måde privat for ham og hans venner.

784

Tænk altid på konsekvenserne når du ligger billeder ind på nettet.

vi ligger aldrig finde på at lægge billeder ind af os med intet tøj på.

801

Hej:)

Vi syntes det er forkert at lægge stødende og lignende billeder ind på nettet, men et helt normalt billede fra en ferie eller en oplevelse, hvor man bare er sig selv. Man kan også ligge et billede ind af noget man godt kan li´ f.eks. ens kæledyr 

 

 

740

ja vi lægger/har billeder ud på facebook, arto og msn. Men det er bare helt normale billeder, ikke noget pornograftisk eller noget(: og det vil vi heller aldrig gøre.

756

Man må gerne se pæn ud

795

Na: Jeg har ikke arto, men hvis jeg havde ville jeg ændre på effekterne sådan at man ikke helt kunne se mit ansigt. På Facebook er det anderledes. Jeg lægger tyoisk billeder fra min sommeferie eller lignende. Eller hvor jeg spiller teater eller musik. For det er ikke alle der kan se min profil. Kun dem jeg er venner med.

Ca: Jeg har heller aldrig haft Arto, ¨men jeg synes det er okay at have personelige albums på Facebook, fordi at det kun er ens venner der kan se dem. Profilbilledet skal helst ikke være alt for personeligt. Man skal have lov af de personer man tager med i albums. Jeg ville aldrig lægge billeder ud, af mig selv som ville virke ubehagelige.

Na & Ca: Et profilbillede må også godt være noget tekst eller en ting..

706

vi synes det er bedst at lægge et billed ind af sit ansigt ikke af ens penis...

741

Hej cyberhus !

Vi synes at du skal tænke over hvilke billeder du ligger ind på internettet og ikke ligge f.eks nøgen-billeder ind, det ville ikke være så smart !

Du kan nok godt ligge et billed ind fra f.eks en ferie hvor du er på stranden i bikini men hvis du står i undertøj hjemme på dit værelse og tager et der og ligger det ind er det nok noget andet, tænk over havd du ligger ind og hvad du ville tænke over når du så sådan et billed af en eller anden, før du gør noget.

K.H os to ;D

 

832

Vi tænker meget over hvilke billeder vi lægger ud på sådan nogle hjemmersider...

Pt.1: jeg lægger ikke billeder ud af mig selv... det kunne jeg sådan set ALDRIG finde på... i LIVET... men hvis jeg skulle så vil jeg i hvet fald tænke meget over hvad for et jeg vil lægge ud

Pt.2 : Altså jeg kan ligeså godt bryde sammen og tilstå: ja der ligger billeder på nettet af mig!. Men de billeder der er har jeg tænkt meget over. Jeg kunne ALDRIG finde på at lægge noget ud, der bare havde en tanke af erotik eller lign. Man siger at et billde siger 1000 ord, det gør det sandelig også, vi har bare ikke kontrol over hvordan det abbelere til folk på nettet. Hvis man(jeg) endelig skal lægge et billede ud, skal det være et billede du kan klare at blive konfronteret med!. De billeder jeg har lagt ud af mig selv, er bare et billede hvor jeg smiler, okay? O_O'

 

732

Man skal finde et billede der ikke involvere upåklædte ædlere dele af kroppen. ( F.eks. Skrittet) Man skal bare finde et billede af sig selv og ikke en anden. Du skal ikke have et alt for kong smart billede, et billede af dig der smiler er fint.

730

Jeg sætter aldrig billeder ind af mig selv, men jeg sætter billeder ind som jeg hetter fra google eks: fodbold real.madrid eller dyr fra naturen  

663

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program