Fyr mødt på nettet

forumspørgsmål

Fyr mødt på nettet

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Hej jeg er en pige på 14 år, som chatter med denne her virkelige søde dreng. Vi mødtes igennem et spil så det vil sige at vi har mødtes over nettet. Ham her drengen havde spurgt om min snap som jeg så gav til ham.
Vi snapper stort set hver dag hvor vi snakker sammen om alt mugligt forskelligt.
En af vores samtaler kunne fx lde sådan her:
Ham: Hey
Mig: Heyy ~ Hva så?
Ham: Keder <3 dig?
Mig: Me too aha :)
Og så er samtalen slut, men så skriver vi så igen om aftenen/Natten sammen hvor vi her på det sidste har lavet sådan noget hvor vi skiftes til at stille spørgesmål til hindanen og skiftes med at svaret på spørgesmålene.
Så vi kender hindanen meget godt syntes jeg :)
Men her på det sidste er vi begge 2 løbet tør for ideer om hvad vi skal snakke om? Så plz hvis nogen af jer har en ide om hvad man kunne spørgere om ( Helst ikke de simple, da vi som sagt kender hindanen meget godt nu ). Btw det skal også lige siges at vi har sendt billeder til hindanen af os så vi ved godt hvordan vi hver især ser ud Ahaha :)
Men plz hvis i har en ide til hvad vi kan spørgere/ skrive med hindanen om, så hver søde at skrive det :) På forhånd TUSIND TAK <3

Kommentarer

I kan lave en slags s/p eller k altså sandhed, procent, konsekvens hvor du kan spøger ham og kan du lide mig på k måden. Eller give ham udfordringer hvor han fx skal sende er frækt billede. Ahha bare en ide har selv prøvet det og det fungerede godt! Pga nu er mig og ham jeg “legede” det med kærester ahah

219

Tusind tak for ideen :)

274

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program