Dernede

forumspørgsmål

Dernede

forumspørgsmål af
Kyra
13 år
Oprettet 1 år 8 måneder siden

Er en pige på 13 og synes at mine bryster er meget små i forhold til de andre ( jeg er meget flad og bagved og har ingen former ) er det normalt?

Kommentarer

Ja det er helt normalt. Piger udvikler sig i vidt forskelligt tempo og du kan se sagtens se en 13-årig med tunge bryster og en stor røv ved siden af en pige på samme alder uden bryster og helt smalle hofter. Jeg har snakket med et par drenge om det for jeg er selv meget spinkel men de siger altså at det gør ikke noget. Bare der er nogen bryster de må røre og en røv de må klaske er de enlig ligeglad hvor udviklet pigen er. De går ikke så meget op i det. Det var ihvertfald hvad de sagde. Det trøster jeg mig med.

37

Tak og det vil jeg huske næste gang jeg tænker over det

33

Hej med dig

Det er altså helt normalt specielt når du kun er 13. Min lillesøster er 14 og hun har heller ikke rigtigt nogle bryster endnu eller en formet numse.

Os drenge er altså også ret ligeglade med om en pige har store former. Store patter og nummer er da spændende, men jeg er ligeglad og en pige har det for det er ikke det der er vigtigst.

31

Jeg har selv været bekymret for jeg har absolut ingen former selv - som i SLET ingen. Men jeg har lige tilbragt en nat med en dreng og der var faktisk ikke et eneste tidspunkt i løbet af natten hvor han kommenterede på at jeg var spinkel og uden former, så det jeg jo glad for. Så tror ikke drenge går så meget op i det som man skulle tro.

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program