Akavet

forumspørgsmål

Akavet

forumspørgsmål af
Dennis
15 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Hej
Jeg er 15 år og min lillesøster er 13 år. Vi har et ret godt forhold til hinanden, men den anden dag lå vi og så film og jeg blev tændt, så jeg fik stiv pik. Min søster så det og spurgte om hun måtte se den, så jeg tog den frem og onanerede foran hende i nogle sekunder og tog den i bukserne igen og gik på toilet. Det har været lidt akavet siden, hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Hej med dig

Det var nok ikke så smart at begynde at onanere bevidst foran din lillesøster, det er helt ok at du viste hende din pik. Du er jo bare hendes bror og det er ok at være nysgerrig på hvordan ens søskende ser ud nøgne. Men synes alligevel det er ret mærkeligt det du har gjort.

Synes nok bare du skal gå ind på hendes værelse og snakke med hende og sige du godt ved det er mærkeligt og at det ikke sker igen. Din søster og dig skal nok blive som i var før bare rolig. Du har jo ikke været ond mod hende eller noget.

40

Jeg føler ikke at der er noget galt i at din lillesøster har set dig nøglen. Jeg og min lillebror har også set hinanden nøglen mange gange. Men det kan være klogt at du ikke onanere foran hende.

38

Jeg er enig i hvad de andre skriver. Der er jo to ting i det. Det er ok at din lillesøster har set din stive diller. Det kan næsten ikke undgås når man er søskende. Jeg har flere gange set min lillebror (han er 13) med stiv pik, fx hvis han lige er kommet ud af badet eller noget. Det gør ikke noget for jeg ved han ikke kan gøre for det. Det er jo bare noget der sket for drenge. Men den anden ting er at du onanerede, det var forkert! Man skal ikke onanere overfor søskende, så er det lige meget om man er dreng eller pige! Så jeg synes du skal sige undskyld til din søster og garantere for at det ikke kommer til at ske mere. Det er vigtigt i får snakket om det så det ikke blir ved og være akavet mellem jer!

40

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program