den klassiske

forumspørgsmål

den klassiske

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 2 uger siden

hmmm, så jeg ved virkelig ik hvad jeg skal gøre.

jeg er håbløst forelsket i to fyre. Den ene er min bedste ven, og den anden har jeg gået til badminton med.

1. Min bedste ven: vi har kendt hinanden hele livet, og han er mega fantastisk. Har har det hele; er SÅ sød, ret pæn, og bare sådan et oprogtogt godt menneske. MEN er det værd at erklære mine følelser for ham, hvis det kunne ødelægge vores venskab? fordi jeg ved ærligt ikke om jeg ville kunne klare ikke at have ham som ven.

2. ham jeg har gået til badminton med. Han er et år ældre, og alle siger at han er vildt sød og venlig, men jeg ved ikke hvoran jeg ligesom skal komme i kontakt med ham. Jeg gider ik sådan at være typen hvor vi bare skriver sammen, men jeg ser ham en gang i mellem. Skulle jeg prøve at tale med ham? Ville det være akavet når vi ikke rigtig kender hinanden?

Og nu lyder jeg jo totalt player agtig, men ved virkelig ikke hvordan nogen af dem har det med mig. Min bedste ven kan selvfølgelig godt lide mig, men ved ikke om han måske kan mere end på venne-måden?

Og ham fra badminton, har taget ham i at kigge på mig? men som sagt kender vi ik hinanden???

ARGGHHHH hvad skal jeg gøre, hahahah?

 

Kommentarer

*der skulle stå oprigtigt hehe

225

Jeg synes du skal vente til du er kommet over en af dem eller begge. Hvis du bliver kærester med den ene og stadigvæk går og sukker over den anden bliver det til noget rod.

Med mindre de er into polymarøse forhold, så kan du få dem begge. Jeg tror dog de færreste kan finde ud af at være i polymarøse forhold. jeg kunne ihvertfald ikke

229

Jeg ville ALDRIG have noget kørende med begge to, det kunne jeg slet ik finde på! det er bare fordi at jeg nok bedst kan lide min bedste ven, men jeg kan ikke finde ud af om jeg bør ‘make a move’ På ham, eller bare droppe min følelser så vi kan beholde vores venskab?

215

Virker din ven som tyben der ville lade jeres venskab gå i stykker hvis han ikke vil være din kæreste? jeg synes du skal prøve :)

231

prøv at snakke med ham fra badminton. Lære ham bedre at kende og se om han er alle de ting de andre siger:)

 

256

Hvis jeg var dig ville jeg prøve at lære ham fra badminton bedre at kende. Og du skriver også noget med din bedsteven, og der syntes jeg virkelig at du skal mærke rigtig godt efter. Vil du tage chancen og spørge din bedsteven om kæreste. Hvis han siger nej kan jeres venskab måske blive ødelagt. Jeg siger ikke dette for at skræmme dig. Jeg syntes at du skal overveje om du vil sætte jeres venskab på spil. Hellere vere venner venner i 10 år, end kærester i 10 dage. Så det er virkelig noget du skal tænke RIGTIG godt over. Kh Klara

215

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program