cyberhus læs lige dette

forumspørgsmål

cyberhus læs lige dette

forumspørgsmål af
caroline
11 år
Oprettet 5 år 5 måneder siden

hej rådgiver det virklig svært og tag den her side seriøst når folk skriver ting for sjov som ens ben er lavet af brød ders kanin hedder bruno er det ulovligt alså den virker lidt tam siden der os meget ro efter lise gik af det overhovdet ikke ondt ment men jeg syntes jo de børn og unge der benytter sig her skal kunne tag det som et seriøst rådgigning/ hygge fristed håber virklig i forstår hvad jeg mener

og så syntes jeg der skulle være lidt mere men kan fortag sig på jers side når man ikke kan chatte som lidt hygge og ikke kedsomhed god dag :)

Kommentarer

Hej med dig Caroline, jeg kan godt forstår at du er irriteret, men det er ikke nået at blive sur over, folk har det bare lidt sjovt. Syntes du ikke at det er træls at folk har en hvid kanin der hedder bruno? Men jeg syntes at du kommer med en meget useriøs pointe. 

424

Hej Caroline

Cyberhus er et sted for alle unge mellem 9-23 år. Det betyder også at der ind imellem dukker indlæg op, som nogle måske synes er mærkelige, stødende eller noget helt tredje.

Det er helt rigtigt at der nogle gange går lidt "gak" i den i hemmeligheder. Cyberhus er først og fremmest en rådgivning, for unge der har brug for hjælp, men vi mener også der skal være plads til at være lidt "skør" ind imellem. Vi følger med i alt hvad der kommer ind, og hvis de "skøre hemmeligheder"  nogle gange kommer til at fulde lidt for meget, sletter vi. Hvis du kigger rundt på Cyberhus, fylder indlæg, som det du nævner, meget lidt.

Men også unge der har det svært, kan have brug for at "være skøre"  og det ønsker vi at der skal være plads til.

I forhold til det her med flere aktiviteter, så prøver vi at have forskellige muligheder. Eksempelvis lytte til podcast, eller læse andres brevkasse spørgsmål og svar igennem. Men samtidig er det også vigtigt at huske, at Cyberhus er en rådgivning og derfor ikke kan sammenlignes med et socialt medie, som mere bruges til underholdning. Og nogle gange er det måske meget godt at lægge Cyberhus væk og lave noget helt andet.

Gode hilsner Cyberhus-Teamet 

453

man skal være lidt kuk kuk skør :)

426

var heller ikke ondt ment have bare svært ved at se det sjove i det jeg kan da selv finde på ondsvage ting men syntes nogen af dem her var sindsyg mærklig kunne ikke engang grine af dem

488

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program