Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 4 år 10 måneder siden

Hej jeg er en dreng på snart 15 år. Mit problem er at jeg onanere flere gange dagligt og jeg elsker det. Men jeg kan ikke blive ved med det fordi at jeg ikke får nogen våde drømme og mine forældre har spurgt hvorfor jeg ikke får det. Har i nogen gode råd til hvad jeg skal sige eller hvordan jeg kan stoppe???

Svar: 

Hej med dig

Jeg vil starte med at sige det slet ikke er unormalt du onanerer flere gange om dagen, og fedt at du kan lide det. Det er ret forskelligt fra person til person, hvor meget behov de har for at onanere, og der er intet rigtigt eller forkert i den sammenhæng. Jeg tænker ikke nødvendigvis at der er nogen sammenhæng mellem onani og mangel på våde drømme, så jeg tror ikke rigtig at det vil have nogen betydning hvis du holder op med at onanere.
Det er der intet galt i, og er tværtimod et tegn på, at du har det godt med dig selv og din krop. Jeg tænker derfor du slet ikke behøver at stoppe med at onanere, men endelig bare skal blive ved, så længe du selv kan lide det- der er intet skadeligt i at onanere flere gange om dagen. 

De våde drømme kommer nok af sig selv på et eller andet tidspunkt. Du er kun 14 år og det er meget forskelligt hvornår man få en våd drøm. For nogle sker det først i voksenalderen og for andre sker det slet ikke. Drømme er ikke noget du som sådan er herre over så du må bare vente og se hvornår der sker noget på den front. 

Mange hilsner 

Julie

Julies billede
Julie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program