PGAD?

brevkassespørgsmål

PGAD?

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 1 år 2 måneder siden

Jeg har et meget seriøst problem. Jeg tror nemlig jeg har ‘PGAD’ ( Persistent genital arousal disorder ) som jo betyder at ens underliv hele tiden er sådan klar til at få en orgasme agtig. Som så kan se ved at jeg går på gaden fx og har det varmt og lige pludselig ud af det blå kan mærke at mine føder begynder at snorre helt vildt, det går op til mine ben, og til sidst op til mit underliv og giver mig en orgasme i offentligt rum hvor jeg bliver nød til at løbe hjem og krympe mig sammen. Det har forgået i lang tid nu sådan et år hvor jeg får mindst den følelse en gang om dagen (men så massere hvor min krop snorre for det meste mine føder og ben, men hvor kan jeg gøre noget for at stoppe det) det er SUPER ubehageligt og flovt. Vil spørger om man kan få nogle anti orgasme piller eller anti snorre piller?? Et eller andet der kan søger for jeg ikke får det igen????? Dette er nok en læge der skal svare

Svar: 

Hej Anonym

Vores læge- og tandlægebrevkasse ferielukket. Vi har altså ingen læger eller tandlæger der kan svare på spørgsmål om sundhed og sygdom.Derfor kan vi desværre ikke tilbyde dig et svar.

Vi åbner for nye spørgsmål i læge- og tandlæge brevkassen mandag d. 13. august. Indtil da henviser vi til egen læge eller tandlæge.

Mvh. Cyberhus-Teamet 

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program