fortrydelsespiller

brevkassespørgsmål

fortrydelsespiller

brevkassespørgsmål af
C
14 år
Oprettet 2 uger 10 timer siden

hej, 

Jeg er en pige på 14 som har et spørgsmål som jeg virkelig har brug for et hurtigt svar på fordi kan ikke finde det på google og er bange for at jeg er gravid

Det skete i går. Mig og min kæreste på 14 havde sex for anden gang. Vi havde aftalt at vi skulle have sex den aften fordi det passede ret godt, men på dagen fik jeg menstrution. Men han var ligeglad og det var jeg også. så cirka 2 timer efter at jeg havde taget en tampon i så tog jeg den ud igen for at vi kunne have sex. Han havde kondom på og alt var fint. Han kom så helt inde i mig men da han trak sig ud og han sku have kondomet af så han at kondomet var sprunget. Vi panikkede for sygt. Jeg mp ikke have sex for mine forældre btw. 

Men jeg skyndte mig ned for at tiise noget ud men der kom ikke rigtig noget af hvad jeg så. Normalt kommer der ikke  helt vildt meget sæd ud når han kommer. Men jeg prøvede at tørre lidt ad men det kan man jo ikke rigtig. Jeg besluttede at jeg ikke tog en tampon i igen fordi så tænkte jeg at jeg ville skubbe sæden længere op hvas det skulle være. Vi fik så ringet til en ven som kom med taxa kort tid efter med en ny købt fortrydelsespille til mig. det var mærket levodonna. Den sku tages op til 72 timer efter og der var nok gået 2 timer. Så nu er jeg bare i tvivl om vi gjorde det rigtige. Vores forældre ved det stadig ikke og mine ved intet om det med sexen eller pillen. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Har tænkt mig at tage en graviditetstest om nogle dage. ER det for tidligt at tage sån en test? og har læst at man ska til lægen 3 uger efter for at se om alt er i orden men det kan jeg vel ikke hvis mine forældre ikke ved det eller helst ik må vide det. ER der chance for at jeg er gravid selvom jeg har mens og tog pillen og hva skal jeg gøre nu?

(Jeg har ikke rigtig haft bivikrninger endnu kun af og til ondt i livmoderen. Jeg bløder os MEGET mindre end jeg plejer på min mens dag 2. ved ikke om det os er eet tegn?????)

Svar: 

Hej C

Vores lægebrevkasse holder desværre ferie lukket frem til mandag d. 10. august og vi kan derfor ikke tilbyde dig et svar fra vores læger, om sundhed og sygdom. 

Det du spørger om kræver et svar fra en læge og derfor vil vi råde dig til at tage kontakt til din egen læge, alternativt lægevikar eller vagtlægen, hvis din egen læge også holder ferie, så du kan få et brugbart svar her og nu, i stedet for at skulle vente til vores lægebrevkasse åbner igen. 

Vi ved godt at du med høj sandsynlighed ønskede et helt anonymt svar, siden du bruger vores brevkasse, men håber alligevel du vil følge vores råd om at søge hjælp, så du kan få et hurtigt svar. 

Mange hilsner Cyberhus-Teamet

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program