Billeder

brevkassespørgsmål

Billeder

brevkassespørgsmål af
Ano12
12 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

Hej rådgiver på cyberhus syntes det et fedt sted her føler man i lytter og forstår og gir råd tak Men hvorfor laver i ikke så man selv kan lave figur pige dreng osv hår osv ligesom i har når i svare i brevkasse der jo ingen der stadig ved hvem man er forde man laver det jeg syntes det ville være mere rart/sjover end smiley'er :) her tænker jeg når man ligger noget op at billede så kommer op og så lige sidste ting på børnetelefonen kan man gi komtar os selvom om rådgiver har svare hvorfor kan man ikke det her hvis man nu har et godt råd i kan bare godkende det ligesom de gør på børnetelefonen og ligesom man kan under billeder håber høre fra jer

Svar: 

Hej Ano12

Fedt du skriver når du har nogle idéer til siden. 

Det her med billeder var faktisk én af de idéer vi havde, da vi lavede det nye design. Udfordringen er at sådan et lille program, hvor man kan designe sin egen avatar er meget dyr at få ind på siden. Det ville simpelthen komme til at koste alt for meget, og så var der andre ting vi ikke kunne bruge. 
Der findes mange avatarprogrammer, men de fleste er kun gratis at bruge, som privat. Hvis vi skulle bruge dem på Cyberhus, ville det desværre blive alt for dyrt. 

I forhold til det her med at kommentere på spørgsmål, så har vi i stedet valgt at have en hel ung til ung seksion, hvor man kan spørge andre unge. Det sker ind imellem at nogle unge smider et spørgsmål i brevkassen, og samtidig opretter helt samme spørgsmål i ung-til-ung. Det er man meget velkommen til. På den måde kan man både få svar fra en rådgiver og fra andre unge. 

Mange hilsner
Cyberhus-Teamet

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program