Ja eller nej til alkohol?

blogindlæg

Ja eller nej til alkohol?

Skrevet af
Gruppechatten
Oprettet 2 år 6 måneder siden

 

Har du haft en pinlig, sjov eller træls oplevelse med alkohol?

eller

Har du ikke lyst til at drikke alkohol, men føler dig presset?

Som ung kan det være svært at finde rundt i hvad der er det rigtige at gøre, og det kan virke som om at alle de andre har meget bedre styr på tingene. Det er helt normalt, og selvom det føles som om du er den eneste i verden der føler sådan, så tro mig på at mange andre deler din oplevelse. 

Se flere billeder om unges alkoholforbrug her

November på Cyberhus

Her på Cyberhus vil der i november måned, være et fokus på dine oplevelser med alkohol - derfor vil jeg rigtig gerne høre om din holdning til alkohol og om du har oplevet noget pinligt, sjovt eller dårligt. Jeg vil også rigtig gerne høre om det, hvis du ikke har drukket alkohol før eller bare ikke har lyst til at drikke alkohol. 

Gruppechat Unge og Alkohol

Jeg vil løbende lave blogindlæg som sætter fokus på forskellige dele af alkoholkulturen, og hver torsdag i november inviteres du til at deltage i Gruppechatten Unge og Alkohol fra 18-21.  Jeg har inviteret forskellige personer med ind i chatten, så du får muligheden for at spørge dem om alt muligt ift. alkohol. Hvis du har spørgsmål allerede nu, må du meget gerne skrive dem i kommentarerne.

Den første gruppechat er torsdag d.5 november, hvor jeg har inviteret en ung med, som vil fortælle om sine oplevelser med alkohol, og vi sidder klar til at svare på spørgsmål fra jer.

Jeg håber på at se mange af jer!

 

Kommentarer

Det lyder da meget cooll :)

130

Det er jeg glad for at du synes! Jeg håber på at se dig i chatten d.5!

123

Hvorfor kun de 18-21-årige? :(

284

Ej undskyld, jeg så totalt forkert :P

244

Hej Katrine. Ja, som du nok så, så er det fra kl.18-21 og alle unge i alle aldre er velkomne :) at tage fejl sker for selv den bedste. er der noget bestemt du tænker, kunne være spændende at snakke om ift alkohol?. Jeg håber på at se dig i chatten!

259

Jeg må ikke drikke for min far. Han er virkelig hård på det. Hvad synes du er rigtigt? Jeg er 17 år.

242

Hej Matias
Jeg må indrømme at jeg ikke ved hvad der er rigtigt og forkert. Ifølge loven, så må du købe øl men ikke spiritus, men så længe du er under 18, så bestemmer dine forældre ret meget. De fleste unge laver en aftale med deres forældre om hvad de må og hvad de ikke må - har du snakket med din far om hvorfor han ikke synes du skal drikke? Jeg ved at det kan føles utroligt uretfærdigt at du ikke må drikke, og derfor er jeg lidt nysgerrig på om du egentligt gerne vil drikke, eller bare synes det er uretfærdigt at du ikke må? :) Som du kan høre, er det et meget spændende emne og jeg håber du kommer i Gruppechatten i aften kl. 18-21. Så kan vi også høre de andre unge om hvordan de snakker med deres forældre om alkohol, og hvilke regler de har. Det kan jo være du kan få ideer til hvordan du kan snakke med din far!

237

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program