Første indblik i mit liv

blogindlæg

Første indblik i mit liv

Skrevet af
Patricia
Oprettet 8 år 9 måneder siden

Hej alle sammen, dette er det første af en række blogindlæg fra min side.
Jeg ser frem til at dele mit liv med alle jer dejlige mennesker, og forhåbentlig vil i synes at dette er interessant og/eller måske lærerig læsning, om ikke andet så håber jeg i nyder det.
Jeg vil forsøge at fortælle om min fortid og gætte lidt på min fremtid og forhåbentlig kan nogle af mine historier være til gavn for nogle herinde - det var de i hvertfald for mig de gange jeg selv har stillet spørgsmålstegn til mit eget liv, hvilket efterhånden er sket et par gange.
Jeg har prøvet mange ting i mit relativ korte liv, også ting jeg gerne ville have været foruden, men det er umuligt at ændrer fortiden, det eneste man kan gøre er at sikre sig at fremtiden bliver bedre, og det er præcis det lys for enden af tunnelen som jeg har tænkt mig at lægge vægt på i mine blogindlæg. Muligheden for at ændre fremtiden.
Mange dårlige ting er sket i min fortid og rigtig mange af disse ting kunne have været undgået, hvis jeg havde fået den rigtige hjælp, eller havde haft nogle at snakke om mine problemer med.

Nu har jeg givet jer et hint om hvad min blog kommer til at omhandle og jeg håber i vil læse mine næste indlæg også, jeg lover jer at de næste vil være langt mere spændende og ikke nær så forklarende som dette. Det var bare vigtigt for mig at fortælle jer om hvorfor netop jeg havde oprettet denne blog.
Jeg håber i vil læse med næste gang.

KH. Pallione

Kommentarer

Fedt - velkommen til :)

814

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program