Uddannet social- og sundhedshjælper - hvad så nu?

blogindlæg

Uddannet social- og sundhedshjælper - hvad så nu?

Skrevet af
MikkelL
Oprettet 8 år 10 måneder siden

Yes jeg gjorde det! Jeg er nu som 17-årig uddannet social- og sundhedshjælper med to flotte 10-taller både til områdefagseksamen og den afsluttende eksamen :) Det har holdt hårdt, men det er også så fedt, når det hele lykkedes med rigtig gode resulatater. Status nu, er at jeg har snakket med min chef i Bilka og jeg har fået lov at blive når jeg bliver 18 år!! :) Planen var jo ellers at jeg skulle have startet på den 1-årige sundhedspakke til august, men da jeg fik tilbudt en 20 timers stilling i Bilka, sagde jeg ja med det samme, derudover er jeg og så lige blevet ansat i et vikarburau, som giver mig vagter som social- og sudnhedshjælper, så jeg får brugt min uddannelse og så det passer med min nu 20 timers arbejdsuge.

 

Jeg er i sidste uge startet på kørekort og har idag været til førstehjælp hele dagen! Puhaaaa, men kravlegården kalder på lørdag :) Synes det er så uvirkeligt, at jeg "allerede" er ved at blive gammel nok til at må køre bil, og jeg tror da også, at når jeg nu har fast arbejde, at der bliver råd til en billig gammel "øve" bil :D

 

Jeg har det desværre og så sådan lidt, at jeg synes det er rigtig træls at jeg ikke kan komme igang med den 1 årige sundhedspakke til sommer, da jeg bare rigtig godt kunne have tænkt mig at gennemføre den, så jeg kunne have holdt et sabbat år efter den, det var overhovedet ikke meningen at jeg allerede nu skulle have holdt et sabbat år nu, men sådan er det blevet og jeg kæmper i min nye travle plan, for at få plads at jeg evt kan begynde at studere de første 2 enkeltfag til sygeplejerske uddannelsen, men jeg arbejder, men det kan være et svært puslespil. 

 

Det var det jeg havde på hjertet for nu - Hilsen Mikkel :)

Kommentarer

Stort tillykke! :)

1117

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program