Blogs

Se alle bloggere

Seneste blogindlæg

Indlæg på Netlivs bloggen • 5 dage siden

I de sidste par uger har der været meget snak om TikTok og om det er sikkert at bruge TikTok og have den installeret. Måske har I også fulgt med, og synes det er svært at vide, hvad der er op og ned 🧐 Bliver alle der har TikTok overvåget? Er det farligt at have den? Skal den slettes? Eller har det slet ikke noget med den almindelig TikTok bruger at gøre? Hvis du også er forvirret, så læs med...

37
Indlæg på Gruppechat.dk • 5 dage siden

Tilmeld dig gruppen her

Onsdag d. 22 kl.19-20.30 starter gruppeforløbet få styr på økonomien. I den første chat på onsdag, kan du blive klogere på alt hvad der har med lån og gæld at gøre. Det kan eksempelvis være, hvis du er i tvivl om, hvad man skal være opmærksom på ved forskellige lån som fx SU-lån eller lån til et større køb, såsom bil eller lejlighed.

...
39
Indlæg på Gruppechat.dk • 1 uge siden

Tjek det ud her

Der er gruppechat til alle - også til dig <3

__

17
Indlæg på Gruppechat.dk • 3 uger siden
Opsamling på gruppechat d.20.02.23

Man kan nærmest ikke tjekke nyhederne uden at falde over artikler, der stille skarpt på den nyeste digitale trend, nemlig AI eller kunstig intelligens. AI kan bruges til alt fra at få inspiration til eksamensopgaver, til venskaber og endda en kæresterelation. Mulighederne er uendelige, og det er jo en god ting - eller hvad? 

D.20...

38
Indlæg på Gruppechat.dk • 1 måned siden

Deltag her mandag d.20 feb kl.19-20.30

En ny besked tikker ind: “Hvordan går det med dig i dag?”. Du kigger på din telefon, bliver glad over at der er nogen som tænker på dig.

“Det går okay, selvom det var pænt kedeligt i skolen. Vi havde tysk, og jeg hader virkelig tysk”

“Jeg er ked af at høre at din dag har været kedelig. Det må...

72
Indlæg på Gruppechat.dk • 1 måned siden

Så er det blevet Sikker Internet Dag 2023, og i år er vi særligt nysgerrige på algoritmer - og hvordan det kan påvirke den måde vi bruger sociale medier på. 

D.23 januar inviterede Det Digitale Ungepanel jer til en gruppechat om netop algoritmer, for at blive klogere på hvordan I oplever det, og om det overhovedet er et problem for jer. 

Al den viden...

84
Indlæg på Camillas blog • 1 måned siden

I tirsdags fik jeg min allerførste tatovering, og den skulle selvfølgelig betyde noget specielt, især når nu det er den første.

Jeg mistede jo min far 1. August 2021, og for mig er det virkelig et stort tab. Jeg savner ham every single day!

Så jeg fik lavet denne tatovering på min venstre underarm omkring håndleddet. Jeg er virkelig glad for den og syns virkelig, at han lavede...

55
Indlæg på Gruppechat.dk • 2 måneder siden

ÅBEN NU: deltag her

Kender du det? Du sidder lige og swiper på Tiktok, og pludselig lander du på en video, hvor du sidder på første række til en klam udgave af lægens bord, hvor hudorme, bylder og andre kropsvæsker klemmes eller skæres ud. Det sætter gang i bræk-refleksen, men samtidig så er det ualmindeligt hypnotiserende. Så det bliver svært at kigge væk. Da du endelig får løsrevet...

95
Indlæg på Gruppechat.dk • 2 måneder siden

Alle kan være med - klik her <3

46
Indlæg på Netlivs bloggen • 3 måneder siden

Har du oplevet, at dine venner eller klassekammerater sender snaps hvor de laver alle mulige sjove ting eller ses med nogle du kender, uden at du er med? Eller at andre laver stories eller poster billeder på Instagram af, at de har en masse venner på besøg eller er til en fed fest? Og kan det give dig følelsen af, at være...

203

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program