At stoppe op og tænke... - Hvad vil jeg egentlig med livet?

blogindlæg

At stoppe op og tænke... - Hvad vil jeg egentlig med livet?

Skrevet af
MikkelL
Oprettet 8 år 8 måneder siden

Kære læsere.

 

Det er nu efterhånden noget tid siden, at I har hørt fra mig på bloggen. Siden da er der sket rigtig meget i mit liv, dog, til en gode side. :) Jeg blev jo udlært social- og sundhedshjælper d. 1/5, og derefter fik jeg besked på, at jeg godt kunne blive i Bilka, når jeg blev 18 år, jeg blev 18 tirsdag i sidste uge. Nå, en måneds tid efter jeg blev uddannet hjælper, fik jeg et vikariat på et bofællesskab i Assens frem til d. 30/9. Derudover alt det der, har jeg så også fået kørekort og bil :)

 

Det der fik mig til at blogge sådan en lun sommeraften, som denne i aften var, at jeg tidligere på dagen var ude at køre i min bil, og så en kvinde i en kørestol. Det fik mig til at stoppe op et øjeblik og tænke, er det virkelig sosu-hjælper, som jeg har lyst til at være? Jeg elsker at arbejde med mennesker, men er det at arbejde med mennesker indenfor pleje, jeg egentlig sådan helt inderst inde ville. Jeg har længe tænkt over, at jeg ikke har lyst til at arbejde indenfor sosu-faget fast, men dog ville jeg gerne arbejde indenfor det som afløser engang imellem. Ja, det her er et af livets store spørgsmål, hvad vil jeg egentlig med mit liv, og det kan tage rigtig lang tid at finde ud af. Jeg har overvejet, om jeg skulle arbejde indenfor det pædagogiske område, men det er jeg dog også i tvivl om, MEN, jeg ved godt, at det ikke er noget man skal beslutte sig nu, alt det her, men engang imellem er det meget sundt at stoppe op og tænke "har jeg det godt?", altså har det godt med det jeg laver og det jeg beskæftiger mig med, og føler man ikke helt det 100%, så skal man måske tænke, hvad er det der gør, at jeg ikke føler mig helt tilpas. Jeg føler at jeg har det godt, men at jeg føler at jeg trænger til en pause fra sosu-faget, for det jeg elsker lige nu, er at arbejde indenfor detailhandlen.

 

Det var det jeg havde på hjertet for nu, husk, at tænk om du virkelig synes du har det godt lige nu, eller om der er noget du kan justere på. Den tanke der strejf mig idag, ville jeg bruge noget tid til at tænke over, og virkelig mærke efter. 

 

Rigtig god aften og sov godt :)

Kommentarer

Hvor er det godt at læse om dine tanker. Det er svært at vælge og det giver mange tanker. Sådan har jeg det osse. Men cool hvis du vælger at hjælpe andre. Det overvejer jeg osse selv.

1117

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program