Uddannelse og fremtid

blogindlæg

Uddannelse og fremtid

Skrevet af
Gruppechatten
Oprettet 7 måneder 3 uger siden

Hvad vil du være, når du bliver stor?

Det er et spørgsmål som man bliver spurgt om mange gange i løbet af sin ungdom, og måske spørger man også sig selv. Desværre er det bare ikke altid lige nemt at svare på, og det kan endda også være skræmmende. For hvis man vælger én ting, betyder det så at man vælger alt det andet fra? Og hvad nu hvis man hellere vil noget andet? Nogle gange kan det endda blive så overvældende med alle de valg, at man ender med at gøre ingenting. Men er det så den rigtige løsning? 

Midt i en eksamenstid

På torsdag skal vi snakke om alt det her med uddannelse og fremtid, og hvorfor det nogle gange bare kan være virkelig svært at vælge. Forhåbentlig kan vi også blive lidt klogere på om der er noget man kan gøre for at det kan blive nemmere. I den forbindelse får vi besøg af Marianne, som skriver om sig selv: "Jeg arbejder som uddannelsesvejleder i eVejledning, der er et nationalt vejledningscenter. Jeg vejleder på chat, telefon og mail i hele uddannelsessystemet. Jeg møder mange forskellige mennesker på medierne hver dag. Nogle vil gerne have overblik over uddannelsessystemet og ideer til uddannelsesvalget. Andre synes det er rigtig svært at vælge uddannelse. Så generelt kan I chatte med mig om alt  det, der har med uddannelse at gøre."

Fordi det er eksamenstid, så vil vi også rigtig gerne gøre plads til at man kan lufte sine bekymringer, nervøsitet eller forhåbninger, og som altid byder gruppechatten på støtte, omsorg og gode råd. 

Er du barn eller ung?

Det kan godt være at der er nogen af jer som måske tænker at det her uddannelses-noget, først er noget man behøver at tænke på når man er ældre. Og det er måske rigtig nok, men allerede nu kan man gå i gang med at undersøge hvad der kunne være sjovt at uddanne sig til eller arbejde med. Så du er altså velkommen uanset om du er 9 eller 23, om du er under uddannelse, ved at finde ud af hvad du skal, eller et sted i folkeskolen. 

Vi glæder os til at chatte med jer!

Kærlig hilsen

Rådgiver Signe

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program