Bi-jokes og biseksualitet

blogindlæg

Bi-jokes og biseksualitet

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Tusind tak for en rigtig hyggelig gruppechat

Igår var der åben chat, og vi kom forbi utrolig mange emner. Alt lige fra bi-jokes til biseksualitet, og med en omgang samfundsøkonomisk politik et sted i midten (som dog blev liiiidt for abstrakt). Det er rigtig sejt at I er så gode til at finde en balance mellem at have det sjovt, og samtidig give hinanden støtte og råd hvis det er nødvendigt. Lige for tiden er det særligt eksamen der fylder for jer, og jeg glæder mig til i næste uge, hvor vi får besøg af Marianne. Hun er e-vejleder, og ved en hel masse om uddannelse. 

Gode serier i til regnvejrsdag

Selvom vejret jo stadig er pragtfuldt, så er det altid godt at have nogle back-up-planer hvis vejret (og sådan er det bare i Danmark) bliver gråt og vådt. I kom med en masse gode ideer, og jeg lovede at sende dem med her, så:

MODERN FAMILY

THE OFFICE

Thirten reasons Why

SHERLOCK

Friends

Last man on Earth

Vikings

Game of Thrones

Adventure time

MLP:FIM

Gravity Falls

Famous in love

Glee

Riverdale

The end of the fucking world

Avatar den sidste luftbetvinger

Avatar legenden om korra 

Hvis du har flere gode ideer, så smid dem i en kommentar :) Vi må jo hjælpe hinanden med at komme helskindet igennem de kedelige regnvejrsdage - medmindre man selvfølgelig er fan af at danse i regnen. Så er det måske mere Pharell William med Habeeeee (Happy) man skal have fat i. Der prøvede jeg lige at lave bee (bi) joke, men jeg er usikker på om den flyver? *Griner lidt af sig selv*

Balance

I gruppechatten forsøger Sophie og jeg at finde en rigtig god balance mellem emner og åbne chats. Det er nogle gange lidt svært, men vi gør vores allerbedste. Derfor vil vi også rigtig gerne høre fra jer, hvis der er noget vi skal gøre anderledes, bedre eller om der skal skrues ned for noget? I må også meget gerne komme med forslag til emner i efteråret. Vi har allerede nu et rigtig spændende program, og lige nu er der sådan rimelig balance mellem de åbne chat og dem med emne. 

Jeg glæder mig til at chatte med jer i næste uge!

Kærlig hilsen

Rådgiver Signe

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Kommentarer

jeg syns det dumt i kalder det 9-23 år når alle chat skal handle om noget som man ikke forst¨år
jeg tit skrev hvad jeg syns selvom andre ikke er anbragt kan de da lære megt om det jeg ved ikke hvad jeg ellers skal skriv da jeg ikke kender så megt ind det der min hverdag skole og bo her men det os lidt grund til jeg ikke brug så meget chatten mere da det ike er spædne for mig og så der mange ubehalig ting jeg ikke kender til eller som erlidt for meget at hør på

men halooo solen forsvinder ikke
den bliver lige til vinter hhaha

459

Kære Adrian

Jeg kan godt forstå at du synes det er træls, og det eneste jeg kan sige er at vi hele tiden prøver på at blive bedre. Vi ville nemlig være rigtig kede af det hvis vi skulle udelukke nogen fra gruppechatten, ved f.eks. at sige at den kun er for unge fra 12 år. Jeg har noteret alle dine tidligere gode forslag ned, og i efteråret kommer der både nogen på fra BRUS, vi har en chat om vold, og jeg vil prøve at se om jeg kan finde f.eks. en sagsbehandler der ved noget om at være anbragt. Jeg har også spurgt Børnetelefonen, men de havde desværre ikke mulighed for at være med. 

Jeg håber da også at solen bliver lige til vinter, men hvis nu der kommer lidt regn, så er det jo godt at have nogle indendørs ideer. 

Venlig hilsen

Rådgiver Signe

455

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program