Julekram fra os

blogindlæg

Julekram fra os

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 6 år 4 måneder siden

Kære alle 

Tusind tak for et fantastisk år i gruppechatten. Vi er så glade for at se den kærlighed, støtte og omsorg som I deler i gruppechatten. Det gør os helt varme om hjertet, og vi glæder os meget til endnu et år med fede emner. Hvis du nu sidder med et emne som du rigtig gerne vil have med på listen, så skriv det meget gerne i en kommentar! Indtil videre har vi fået forslag om: ludomani, børnetelefonen, sexlinjen, skole, alkohol/stoffer i familien, familie, krop og sundhed, sygdom, sorg, spiseforstyrrelser, selvskade, selvmordstanker, studie og fremtid, kønsidentitet, mobning, ensomhed, sociale medier, kreativitet, mad og motion, selvtillid og selvværd. 

Julen kan også være svær

Vi håber at I får en dejlig juleferie, men vi ved også at det nogle gange kan være rigtig svært i julen. Måske er det i forvejen svært derhjemme, måske minder julen jer om nogen I har mistet, eller måske føles julen ensom. Husk at I ikke er alene, og at der selv på de mørkeste dage, er lidt lys. Det kan nogle gange være svært at se, men prøv at huske på vores positiv runder i chatten. Start med de små ting, som har været gode. Nogle gange kan det hjælpe til at man ser andet end det dårlige, uanset hvor meget det fylder. Husk også at 1-1 chatten her på Cyberhus har åbent mellem jul og nytår, og at du også kan finde støtte på Børnetelefonen, Girltalk, MitAssist, Netstof, LMS, Livslinjen, Startlinjen og mange flere. Vi er her for dig.

Du skriver din egen historie

Vi vil gerne lige slutte med et citat af C.S. Lewis, som du måske kan tage med dig ind i det nye år: "You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending." (Oversat: Du kan ikke gå tilbage og ændre begyndelsen, men du kan starte hvor du er, og ændre slutningen). 

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR TIL ALLE!

Vi ses i 2018!

Kærlig hilsen

Rådgiver Sophie og Rådgiver Signe

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Kommentarer

Homoseksualitet

444

Rigtig god idé. Måske seksualitet generelt også? 

444

Jo sorry det var det jeg tænkte

507

Får I notifikationer på jeres telefoner, siden i svare så hurtigt?

491

Ingen grund til at sige sorry. Det var et rigtig godt forslag. Og jeg får besked på mail :) svarer ikke altid så hurtigt, men prøver på at svare på næsten alle kommentarer. 

Vh. Rådgiver Signe

449

Jamen det giver mening og jeg synes det går hurtigt, så det er godt.

436

"Start med de små ting, og husk dig selv på at det dårlige slet ikke kan være dårligt uden det gode." Ava? Jo dårlige ting er stadig dårlige selv hvis du ikke kender til det gode og omvendt, man får jo ikke bække dele på engang.. Oh well, god jul og godt nytår :)

Mulige emner: selvforståelse, værdier, selvhjælp, verdensopfattelser, realistisk selvanalyse, filosofi, forskellighed, biast, fordomme..

483

Kære dig. Jeg kan godt se at det kan læses sådan. Tanken med at skrive det, var at minde om at vi, rent sprogligt, kan kende dårligt, fordi vi har en forestilling om hvad der er godt. Og at det gode er muligt. Ligesom at det dårlige desværre også er muligt. Jeg tænker at jeg retter teksten til, for det ville være træls med misforståelser. Tusind tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. Og rigtig gode emner du kommer med :) 

God jul og godt nytår fra

Rådgiver Signe

452

Jeg synes i to er de bedste rådgivere nogensinde

541

Tusind tak for det ❤ Vi er også helt vilde med det. 

Kærlig hilsen

Signe og Sophie

519

Hej hvad er gruppechat for noget hilsen tvillingerne på 10 :) ??

465

Hej med jer

Undskyld at jeg først får svaret nu. Juledagene har gjort mig lidt glemsom. Gruppechatten er en chat her på Cyberhus som er åben hver torsdag kl.18-21. Det er for alle unge i alderen 9-23 år, og der er plads til 9 unge på samme tid. Nogle gange er der åben chat, hvor I unge bestemmer emnet, og andre gang har vi valgt et tema (som I kan foreslå) og så inviterer vi en gæsterådgiver med. Det vil ofte være en person som enten selv har prøvet noget eller som har en særlig viden, f.eks. en psykolog eller en læge. Vi er to rådgivere i gruppechatten: Rådgiver Signe (Mig) og Rådgiver Sophie.

I kan læse nogle af de blogindlæg her eller selv prøve at være med. Næste gruppechat er d.4 januar og det vil være både mig og Rådgiver Sophie som er der. 

Kærlig hilsen og godt nytår

Rådgiver Signe

447

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program