God sommer til jer alle!

blogindlæg

God sommer til jer alle!

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 5 år 9 måneder siden

Tusind tak for en god chat igår! 

Igår havde vi den sidste chat inden gruppechatten går på sommerferie helt indtil august. Selvom det til tider var stille, og der var en del tekniske problemer til sidst, så var det, som altid, en fornøjelse at chatte med jer. 

Der var åben chat, så det var jer unge der bestemte emnet. Det betød at vi kom omkring en hel masse forskelligt, og vi snakkede om alt lige fra anonymitet til kæledyr. Der var også mere konkrete spørgsmål om ynglingsbands og noget om tænderne/munden. 

Lidt tekniske udfordringer

Vi oplevede også lidt tekniske udfordringer igår, og der var nogle såkaldte trolls i chatten. Det er noget vi oplever nu og da, og jeg vil ikke sige så meget om det. Men jeg vil tilgengæld lige understrege at man skal overholde vores fællesskabsregler i chatten, og vi tolererer ikke at chatten bliver forsøgt hacket. 

Efter sommer

I den første chat efter sommerferien, er det både mig og Rådgiver Sophie der deltager. Det vil være en åben chat, og vil vil bl.a. gerne høre jeres ideer til hvilke emner vi skal tage op. Indtil videre kommer der til at være chats om vold, om at være barn og ung i familier med rusmiddelproblemer, om spiseforstyrrelser, om kærlighed, hvad man skal vide om at være voksen, ensomhed, seksualitet og mobning.  Så vi kommer omkring en hel masse ting. Vi er også allerede nu begyndt at se på programmet for 2019, så byd meget gerne ind hvis du har forslag. Vi kan desværre ikke få alle med, men vi prøver at opfylde de fleste ønsker. 

Rigtig god sommer til jer allesammen

Det har været en fornøjelse at chatte med jer! Jeg glæder mig utrolig meget til vi ses i august! Pas nu godt på jer selv, og husk at vores 1-1 chat er åben hele sommeren. 

Kærlig hilsen

Rådgiver Signe

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Kommentarer

Hvad med en om køn idensitet

465

Hej med dig! Der er sat en chat af til snak om seksualitet, jeg tænker, at kønsidentitet giver god mening at tage med der! :) 

Rådgiver Sophie

454

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program