Gamer eller flamer?

blogindlæg

Gamer eller flamer?

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 8 år 3 måneder siden

Spiller du computerspil?

League of Legends, EverQuest (1&2), World of Warcraft, Hearthstone, Minecraft, Agar.io, Counterstrike, Heroes of Might and Magic, The Sims, Eve Online og og og... Der findes så utrolig mange forskellige computerspil, og jeg er STOR fan! Jeg ved at der også sidder mange andre fans derude, og jeg har godt nyt til jer! 

På torsdag i gruppechatten får vi besøg af en vaskeægte spilekspert, som bl.a. undersøger hvorfor det er fedt at spille computerspil, hvad man får ud af det og hvornår det kan være farligt at spille. Han hedder Jesper Krogh Kristiansen og er selvlært spiludvikler og lyddesigner. Han har både været involveret i en lang række danske spilprojekter og udviklet spil på egen hånd. Han har i mere end 10 år skrevet om spil for bl.a. IGN, Eurogamer, MX og Soundvenue, og fungerer også som konsulent i spilbranchen med speciale i PR og fundraising. Han har skrevet den hidtil eneste bog, der findes om dansk spilhistorie - "Store drømme, små mirakler" og fungerer også som foredragsholder og underviser indenfor spiludvikling.

Er det farligt at spille computerspil? Læs mere her

Pro, noob eller teamplayer

Man kan spille sociale computerspil, hvor man spiller med eller mod andre, som f.eks. World of Warcraft, League of Legends eller Counterstrike.  Man kan også spille alene i "computerstyrede" spil, som f.eks. Grand Theft Auto og Heroes of Might and Magic. I de fleste spil, er det dog muligt at invitere venner ind i spillet. Når man spiller sammen med andre, kan det betyde rigtig meget hvordan man opfører sig - er du god til at hjælpe dit hold eller bliver du sur når I taber? På torsdag skal vi snakke om computerspil, hvad der har betydning for om du vinder eller taber og hvordan spilleuniverset har udviklet sig. 

Hvorfor er det sjovt at spille computerspil? Læs mere her

Jeg glæder mig til at se jer i gruppechatten på torsdag kl.18-21

Læs mere om gruppechatten i februar

 

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Kommentarer

Spændende.
Så må man håbe, at man når at komme ;)

612

Det håber jeg at du gør :) Jeg tror at det bliver mega fedt! Tænk at få lov til at snakke med en masse andre som også elsker computerspil :) 

 

635

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program