Styrtet på knallert i går. AVS! Eksamen i dag.

blogindlæg

Styrtet på knallert i går. AVS! Eksamen i dag.

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 8 måneder 2 uger siden

Ja, overskriften siger vist ret meget, tror jeg da i hvert fald.

Min mand og jeg har haft skaffet os en 30 knallert, som ikke kræver kørekort, så selv jeg kan bruge den, og jeg vil da tillade mig at sige, at jeg da følte mig ret komfortabel med den efterhånden på så kort tid. Meeeen der ligger nogle meget glatte blade, som ikke bliver ryddet væk, og der skred knallerten altså lige. 

Der lå lille mig - knallerten lå ovenpå min fod, og jeg havde selvf hjelm på hovedet, men min arm tog meget af faldet. Så det eneste der er sket er en god og dejlig forstuvet fod og så er jeg ret overbevist om, at jeg har fået enten et piskesmæld eller en forstuvning af nakken. Så jeg overvejer at tage til lægen i morgen til en akut tid. For egentlig tænkte min svigermor, at jeg skulle tage på skadestuen i går, men det havde jeg ikke tid til, for jeg skulle op og til eksamen i dag. 

Jeg vil også sige, at det først er i dag, allerede i morges - at jeg kunne mærke alle smerterne. I går kunne jeg mærke min fod og en smule min arm. Jeg kunne også godt mærke en smule med nakken. Men primært ellers ingenting i går. I dag står den virkelig tilbage. Hele min krop i hvert fald overkroppen har bare slået tilbage med syv tommer søm. Jeg kan næsten ikke bevæge hovedet og når jeg rejser mig, giver det nogle ordentlig spændinger i nakken. 

Det kan selvf godt være lægen ingenting kan gøre, men hellere blive undersøgt og så tage hjem og der ingenting er. Men gad ikke og sidde i flere timer på skadestuen for ingenting. Der er jeg nok ret meget stædig. 

Men som sagt var jeg til eksamen i dag, og det gik sådan udmærket. Var til en matematik eksamen, som jeg først kender karakteren på i januar. Så jeg håber i hvert fald bare, at det bliver ca et 7 tal. Så er jeg sgu glad. :D 

I næste uge skal jeg så til naturvidenskabs eksamen og en matematik eksamen mere. Så jeg er spændt. :) Men først og fremmest skal mine ting være klar til eksamen, og så skal jeg lige komme mig lidt. Men helst hurtigst muligt. Det mest provokerende er bare, at jeg er elendig til at sidde stille og slappe af. Så tjaaaa... Sådan er det. :) 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program