Jeg kunne ikke blive mere glad og lykkelig. :D

blogindlæg

Jeg kunne ikke blive mere glad og lykkelig. :D

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 3 år 5 måneder siden

Ja, overskriften siger rigtig meget. Jeg har i tirsdags samt i dag været til eksamen i henholdsvis naturvidenskab G og matematik FED, og det må siges at være nogle gode eksamener. Jeg er i hvert fald meget stolt af mig selv. :D 

I naturvidenskab i tirsdags fik jeg 10, fordi at de syns, jeg var velforberedt og havde nogle rigtig fine ting med, selvf var der nogle enkelte ting, hvor de lige skulle hive lidt ud af mig, men generelt syns de, at jeg havde fortjent 10 tallet. De var også ret hurtige til at nå til enighed. :D

Så i dag var jeg til matematik eksamen, og tænk sig - jeg troede aldrig nogensinde, at det skulle ske for mig. Jeg fik sgu 12! Altså vi snakker topkarakter i matematik. Jeg tror stadig ikke, jeg har fattet det. Men jeg er i hvert fald super glad, og selvom de sagde, at de ikke snakkede så længe, så føltes det sgu sådan. Jeg var i hvert fald godt nervøs. Men så sagde min lærer, at de var hurtigt nåede til enighed om, at jeg skulle have 12, fordi at det jeg havde med var rigtig godt, og at jeg følte mig rigtig selvsikker. Så ja. Jeg er sgu en glad pige. :D 

Jeg vil dog også sige, at da jeg tog matematik på G niveau, var jeg også tæt på at få et 12 tal, men noget gjorde, at jeg kun fik 10. Men altså kun, det var sgu en flot karakter. Jeg var stolt af mig selv. Men nu er jeg endnu mere stolt, fordi at det er på et højere niveau, og jeg har langt om længe taget den mundtlige eksamen i matematik på FED. Så jeg er sgu stolt af mig selv. :D 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program