Long times...

blogindlæg

Long times...

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 6 år 4 måneder siden

Det er nu ret længe siden, at jeg sidst har skrevet et blog indlæg, så jeg tænker, at jeg nu skal give mig selv tiden til netop dette.

Der er faktisk ikke sket sådan voldsomt meget. Altså jeg er jo begyndt på en ny uddannelse, hvor jeg søgte ind som SSH, men vælger i stedet at gå SSA vejen, hvilket bare kræver, at jeg søger elevpladser indenfor netop dette. 

Jeg er dog bare ret begrænset af, at jeg ikke har bil og er afhængig af det offentlige, for jeg skal jo kunne møde op kl 7 om morgenen og være omklædt. Men det må jeg tage lidt som det kommer, heldigvis er jeg så heldig, at skulle jeg nu ende ud i få en elevplads, så er jeg berettiget til dagpenge, da jeg jo til den tid har stået i en fagforening/a-kasse i et år. Så jeg er ikke giga bekymret. Men jeg må tage min situation, når jeg kommer så langt og ved meget mere.

Men jeg vil sige, at det går udmærket på uddannelsen, og der er da mange søde medstuderende, hvilket er det vigtigste. 

Så har jeg næsten lige været til begravelse, da min venindes mor er død, så nu har hun ingen af sine forældre tilbage. Så det er jo selvf hårdt for hende. 

Anyway, nu er vi jo i december måned, og det er allerede den 14. december, tiden går alt alt alt for stærkt. Næste søndag er det juleaften. :O Inden man ser sig om, så er vi inde i år 2018. Tiden er en forunderlig ting, men den er der jo og sådan er det. Men jeg håber da, at folk kommer til at få en rigtig god jul og et rigtig godt nytår. :D 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program