Tager du et sabbatår? Er du i tvivl om, hvad du kan bruge det på?

blogindlæg

Tager du et sabbatår? Er du i tvivl om, hvad du kan bruge det på?

Skrevet af
Gruppechat.dk
Oprettet 2 måneder 1 uge siden

Deltag i chatten eller tilmeld dig SMS notifikationer her

Mandag d.25. sept kl.19-20.30 åbner vi dørene for den fjerde chat sammen med eVejledning. 

Mange unge tager et sabbatår

Nogen har brug for en tænkepause, nogen forbereder sig til at søge ind på en uddannelse, og andre gør begge dele eller noget helt andet. Måske går du også og overvejer, hvad du kan bruge et sabbatår på?

Forberedelse eller rejsetid

Måske har du hørt om nogen som vælger at bruge et sabbatår på at rejse og opleve verden. Måske har du også hørt at der er nogen (særligt de voksne) som kan mene at det er spild af tid? At man i stedet bør arbejde eller forberede sig på uddannelsen? Det er desværre en holdning som man nogle gange møder, og det er rigtig ærgerligt, for der er ikke nogen rigtig måde at bruge sit sabbatår på. 

Dannelse er mange ting

Når du rejser, oplever du andre kulturer, mennesker og måder at leve på. Det kan give dig vigtig livserfaring, som kan komme dig til gavn både under og efter din uddannelse. Det kan også være at du bliver hjemme i Danmark, for at arbejde eller lave frivilligt arbejde. Begge dele hjælper dig også med at finde ud af hvad der skal ske i din fremtid - eller måske finder du ud af hvad du ikke skal. 

I chatten tager vi en snak om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på, hvis man tager et sabbatår - og hvordan du kan få hjælp til at planlægge det. 

Gæsterådgiver

I gruppechatten får vi besøg af Jessica fra eVejledning. Jessica er 29 år og har været ansat som eVejleder i cirka 2 år. Som eVejleder hjælper hun mennesker med at finde den rette vej gennem uddannelserne, og kommer med forslag til hvad man kan gøre, hvis uddannelseslivet er svært. 

Samarbejde med eVejledning

EVejledning er personlig og professionel vejledning om din uddannelse og dit arbejdsliv. Det er gratis og anonymt, og du skal ikke bestille tid. Vejlederne er klar til at hjælpe dig, uanset hvem du er, hvor du er i dit liv, eller hvor i landet du bor. Når du har brug for det. Udgangspunktet for samtalen er altid dine ambitioner, tvivl og tanker – og de hjælper dig med at se nye muligheder og kommer med svar på dine spørgsmål. Se mere her

Vi glæder os til at se dig!

 

Deltag i gruppechats på Gruppechat.dk /// Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program