Hvordan finder jeg mig til rette i min uddannelse

blogindlæg

Hvordan finder jeg mig til rette i min uddannelse

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 7 måneder 6 dage siden

Mandag d.18 sept kl.19-20.30 åbner vi dørene for den tredje chat sammen med eVejledning. 

Skal du til at starte på en uddannelse? Eller måske er du allerede startet? 

For mange kan det føles overvældende at starte på en ny uddannelse. Det er heldigvis helt normalt, og du er bestemt ikke alene. 

Det sociale, det faglige og alt det andet

Der kan være mange ting som du skal tage stilling til, når du starter på en uddannelse. Udover at du skal lære en ny hverdag at kende, så vil der også være mange muligheder for at være social med dine nye studiekammerater. Det er ikke altid nemt at få det hele til at passe sammen, og det kan påvirke din lyst til at være på uddannelsen. 

Alle de andre 

Det kan virke som om at alle de andre har nemt ved at balancere det hele, og det kan måske være vanskeligt eller føles pinligt at skulle indrømme at det ikke er nemt for dig. 

Men bare rolig, du er ikke alene!

I chatten kan du få hjælp til at finde ud af, hvordan du kan få en god start på din uddannelse, eller hvordan du kan føle dig mere til rette i din uddannelse. Du kan høre om andre unges oplevelser, og du vil opdage at det kan føles mindre tungt, når vi taler om det.

Gæsterådgiver

I gruppechatten får vi besøg af Jessica fra eVejledning. Jessica er 29 år og har været ansat som eVejleder i cirka 2 år. Som eVejleder hjælper hun mennesker med at finde den rette vej gennem uddannelserne, og kommer med forslag til hvad man kan gøre, hvis uddannelseslivet er svært. 

Samarbejde med eVejledning

Gruppechatten er et samarbejde mellem Gruppechat.dk og eVejledning. 

eVejledning er personlig og professionel vejledning om din uddannelse og dit arbejdsliv. Det er gratis og anonymt, og du skal ikke bestille tid. Vejlederne er klar til at hjælpe dig, uanset hvem du er, hvor du er i dit liv, eller hvor i landet du bor. Når du har brug for det. Udgangspunktet for samtalen er altid dine ambitioner, tvivl og tanker – og de hjælper dig med at se nye muligheder og kommer med svar på dine spørgsmål. Se mere her

Vi glæder os til at se dig!

Deltag i chatten eller tilmeld dig SMS notifikationer her

 

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program