Hvad kan jeg med min uddannelse?

blogindlæg

Hvad kan jeg med min uddannelse?

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 4 måneder 4 uger siden

Deltag i chatten eller tilmeld dig SMS notifikationer her

Mandag d.2. okt. kl.19-20.30 åbner vi dørene for den femte chat sammen med eVejledning. 

Hvad kan jeg?

For nogle føles det bedst at vide helt præcist, hvilket job en uddannelse fører til, mens andre foretrækker en uddannelse, der åbner op for flere forskellige typer af job. Det ene er ikke mere rigtigt end det andet, og det afhænger helt af, hvad du føler dig mest tryg i. 

Måske har du brug for at have en plan for fremtiden, som du kan følge, eller måske kan du godt lide at tingene ændrer sig løbende. Det kan også være, at du skifter mellem de to. 

Uddannelse og drømme

Som børn drømmer vi tit om alle mulige forskellige ting, og ofte vil det ændre sig mange gange i løbet af livet. På et tidspunkt skal vi træffe nogle beslutninger om “hvad vi vil være, når vi bliver store”, og det er ikke altid nemt. Så måske skal vi tilbage til drømmene?

Hvad drømmer du om? 

I chatten skal vi tale om drømme. Både dem man havde som barn, men også dem man har som voksen. Vi skal tale om sammenhængen mellem uddannelse og job, og vi skal tale om de drømme, som man er nødt til at ændre eller tilpasse.

Gæsterådgiver

I gruppechatten får vi besøg af Kirstine fra eVejledning. Kirstine er 34 år og har været ansat som eVejleder i cirka 6 år. Som eVejleder hjælper hun mennesker med at finde retning i deres uddannelses- og arbejdsliv, og hvordan andre dele af ens liv også er med til at skabe den retning. 

Samarbejde med eVejledning

Gruppechatten er et samarbejde mellem Gruppechat.dk og eVejledning. 

eVejledning er personlig og professionel vejledning om din uddannelse og dit arbejdsliv. Det er gratis og anonymt, og du skal ikke bestille tid. Vejlederne er klar til at hjælpe dig, uanset hvem du er, hvor du er i dit liv, eller hvor i landet du bor. Når du har brug for det. Udgangspunktet for samtalen er altid dine ambitioner, tvivl og tanker – og de hjælper dig med at se nye muligheder og kommer med svar på dine spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig!

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program