Pige 14 år

blogindlæg

Pige 14 år

Skrevet af
DigitalTryg
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Hej! 

Jeg skriver med den her pige på snapchat, og vi kan virkeligt godt lide hinanden. Problemet er, at jeg er bange om at fortælle min mor om det da vi aldrig har mødt hinanden rigtigt. Hun bor på sjælland og jeg i Jylland. Min mor har det med at blive sur hvis jeg snakker med fremmede mennesker, så er bange for at hun også bliver sur over det, og beder mig om at slette hende :C vi har både snakket sammen og sendt snaps med videoer og billeder, så jeg ved at det ikke er en eller anden gammel pædofil-ting, men jeg ved stadig ikke om jeg tør sige det til min mor.. Og hvordan jeg skal sige det, hvis nu jeg tager modet til mig..

Kan virkeligt godt lide pigen og vil ikke miste hende, hjælp? :c 

Læs lige spillereglerne inden du skriver

Tilbage til Digital Tryg

Kommentarer

Du burde sige det til din mor eller en anden og spørge om deres mening. Hvis du vælger at sige det til din mor, så kan du jo prøve at vise billeder af hende, fortælle om hende eller evt. ringe til hende. Hvis du gerne vil møde hende kan du aftale med hende at hun kan komme med for så kan hun jo også møde hende. Syntes også at du skal sige det til din nye ven, til hvis nu din mor bliver sur.

43

jeg er helt enig

55

Helt enig bror

48

hvis du er sikker på det er den du tror det er skal du sige det til din mor. hun bliver glad for at vil fortælle hende det. du skal ikke være bange for hun bliver sur.

52

Sig sandheden. Altså at du har set hende på videoer og billeder, og at du gerne vil møde hende.

44

spørg din far. eller bliver du nød til at sige det til hende p.g.a. jo længere tid du venter jo større problem bliver det

51

ikke sige det til dine forældre og vendt til at du er voksen

54

jeg vil sige at jeg har kendt hende i lang tid og vil virkelig ikke miste hende og så tal hende til rette

51

bare sig det til din mor måske prøv at mødes hvor hun er til stede

58

det værste er at de siger nej og fjerner hende fra din telefon men vis du ikke siger det så møder i aldrig og så bliver det ikke til mere end bare at skrive sammen

51

hej!
sig det til din mor, hun elsker dig lige meget hvad

49

hvis du virkelig gerne vil møde hende så sig det stille og roligt sig til din mor at hun er rigtig sød forklar lidt om hende og vis måske nogen billeder

53

Du burde sige det til din mor eller en anden og spørge om deres mening. Hvis du vælger at sige det til din mor, så kan du jo prøve at vise billeder af hende, fortælle om hende eller evt. ringe til hende. Hvis du gerne vil møde hende kan du aftale med hende at hun kan komme med for så kan hun jo også møde hende. Syntes også at du skal sige det til din nye ven, til hvis nu din mor bliver sur.

44

lad vær med at fortælle det til din mor du har også et privatliv og har lov til at skrive med dem du vil
bare ikke give nogle privat info til personen fordi hun måske ikke er den hun angiver sig for at være

52

prøv og forklar din mor hvordan du har det med hende eller så snak med en ven først og høre hvad deres mening er.

51

jeg synes at du skal prøve at snak med en veninde og spørge om hvad hun synes du skal gøre. og hvis hun synes at du skal snak med din mor om det så prøv at snakke med din mor om det og hvis nogle billeder af hende og måske prøve at ringe så hun ved at det faktisk er hende du skriver med og ikke en eller anden mand eller sådan noget.

42

sig til din mor at du springer ud og at du allerede har en kæreste som du har mødt i virkeligheden, og så skal du selfølgelig få hende til at tro på det.

54

syntes du skal sig det til din far som så siger det til din mor

44

sig det til din mor, jo længere du venter, jo sværere bliver det måske for din mor at acceptere det.
jeg er sikker på at din mor er okay med det hvis du viser nogle billeder af hende eller evt. ringer veninden op. forklar din mor stille og roligt, at du rigtig godt kan lide hende og vil gerne møde hende. held og lykke :)

50

Det kan være rigtig svært at skulle sige det. Jeg har selv haft sådan en ven online og vi facetimede hver dag. En dag fandt min mor ud af det og hun sagde at fordi jeg havde set hende på et facetime opkald så var det okay. Så hvis du ikke allerede har facetimet hende så prøv at gøre det. Hvis du vil vente så kan du prøve at komme til at møde hende. Fx, hvis du skal på ferie på Sjælland.

48

hvis du har søskende eller tætte venner som du stoler på, så snak med dem om hvad de ville gøre.

39

hej
jeg synes at du skal være sikker på det ikke er en pædofil og forklare din mor hvorfor der ikke kan ske noget

49

Du skal fortælle det til din mor, da hun nok vil kunne forstå det.

51

det også træls

48

fortæl din mor at det måske var forkert at du snappede med en du ikke kendte, men at der ikke skete noget og du fik et godt venskab ud af det.

51

bare sig det altså

54

prøv at snakke men hende veninden, og spørg hvad hendes forældre tænker om det.

51

sig det til din mor

52

Du kan fortælle din mor om hende og, at du kan rigtig godt lide hende.

45

Jeg vil anbefale, at du siger det til din mor, før hun selv finder ud af det, selvom at det er svært, men jeg tror nu, at hun bliver mere sur, hvis hun selv finder ud af det. Jeg kan godt forstå, at du er bange for, at hun siger, at du ikke må være I kontakt med hende længere, men I kan jo mødes over FaceTime.

53

Jeg synes at du skal fortælle det til din mor som det er, og måske bede din veninde om at sende en video af sig selv, som du så kan vise til din mor så hun også kan se at det ikke er en eller anden gammel mand.

45

Sig sandheden. Altså at du har set hende på videoer og billeder, og at du gerne vil møde hende.

42

bare ti stille

46

jeg syntes at du skal snakke med din mor især hvis det er fordi at i gerne vil mødes på et tidspunkt

49

bare lad vær med at sig noget til din mor.

46

kære 14 årige pige
Næste gang du kommer i en dyb samtale med din mor, så prøv at fortælle om hende og det du ved om hende. Du kan sige at du håber hun acceptere, at du ikke har mødt hende, men du kan fortælle at i har snappet og hvordan det fungere med det. Du kan sige noget om hende.

39

du kan måske prøve at facetime hende og så sige det til din mor imens du har hende på facetime så hun kan se hvem det er og kan se at det ikke er en pædofil

46

hvis du jo har set hende behøver hun jo ikke at blive bange for, så der er ikke noget problem med det

43

Prøv at facetime med pigen. Hvis hun ikke er en gammel pædofil, prøv at snak med din mor og tag din mor med på facetime for at vise hende, hvem pigen er. Hvis du virkelig brænder for hende, spørg din mor om du må mødes med hende. Du kan evt. tage en af dine forældre med, når du skal møde hende.

42

sig det til din mor og sig i er rigtig gode venner

49

Prøv at snakke med nogle af din gode veninder om det, fordi de kan nok forstå dig, men også din mor. Hvis ikke, så kan du prøve at snakke med en lærer eller en anden voksen.
Hvis du har mod på det, så kan du snakke med din mor om det, og forklare det godt og grundigt.
Du kan spørge pigen, som du kan lide, hvad hendes forældre tænker om det, så du kan fornemme andre forældres regler, så du måske kan bruge nogle af reglerne, som argumenter.

Held og lykke:)

42

Måske hvis du snakkede med din far eller lærer om det?

for resten, der findes mange ulækre gamle mænd der udgiver sig for at være piger på din alder, og det kan sagtens være at han har fundet en pige på netter som har udgivet en masse billeder af sig selv, og sendt dem til dig. .__.

49

Snak med en anden voksen først, det ville være godt for dig at få en andens mening.

34

tag chancen og sig det til din mor

46

Prøv at sige det til din far, der kan være at han er mere forstående :)

41

hej
jeg synes at du skal prøve at møde hende og så på den måde gør det til en tur måske tag nogle venner med hvis du ikke føgler dig tryg med at møde hende alene. og så efter du har mødt hende så kan du fortælle det til din mor at du hat fået en ny ven og så forhåbenlig bliver hun ikke sur. men husk lige at få lov til at tage afsted.

43

du skal tale med din mor om det, hun ville sikkert forstå dig.

46

Syntes du skal fortælle det til din mor. Hun skal nok være forstående, og ellers fortæl din mor om hende, vis billeder eller måske kan din mor være med på en lytter, når i en dag sankker sammen.

34

bare sig det til din mor som det er

37

Hej! Vi syntes at du skal bare rive plasteret af, og fortælle din mor at du snakker med denne pige.
Det værste der kan ske er at hun beder dig om at slette hende, men du kan jo altid finde hende igen:)

38

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program