Digital tryg i Skanderborg

DigitalTrygs billede

Seneste indlæg

Skrevet for 1 år siden

Inden du går i gang skal du lige tjekke reglerne ud:

 Respekter andres mening. Argumenter for egne holdninger og undgå at hakke på andre, hvis de mener noget andet.  Hold en god tone. Du ved hvad vi mener  Pas på dig selv. Skriv aldrig din snap, e-mailadresse, brugernavne, dit fulde navn, din adresse eller navnet på din skole.   Pas på de andre. Ingen opfordringer til at nogen skal gøre...
56
Skrevet for 1 år siden

Jeg kom til at lave en kæmpe fejl for 5 måneder siden, og det har pint mig siden da. Sagen er at jeg blev rigtig ked af det og skrev nogle dumme ting til min veninde, og jeg fortryder det rigtig meget. Jeg var anonym så hun ved ikke at det var mig, men har det stadig rigtig dårlig med det  Hvad skal jeg gøre.

Læs lige spillereglerne inden du skriver

Tilbage til Digital Tryg

51
Skrevet for 1 år siden

Jeg er fuldstændig afhængig af en telefon om natten. 

Ikke som sådan om aftenen.  Jeg ved ikke hvorfor men er bare ikke rigtig tryg hvis jeg ikke har min telefon om natten, hvis jeg vågner. Kan godt have svært ved at falde i søvn igen, men kan slet ikke sove hvis jeg ikke gør det. Det er som en ond cirkel. 

Min søster må gerne sove med sin telefon men jeg må ikke fordi min mor...

93
Skrevet for 1 år siden

I min klasse har nogen sat vores lærers ansigt ind på forskellige billeder og lagt dem ud på klassens messenger gruppe. Det er ret sjovt men også ret grovt.  Hvad nu hvis min lærer finder ud af det og melder det? Man kan jo godt se hvem der har delt dem men jeg har dem jo også nu. Der er ikke rigtig nogen af de andre der skrevet noget til det. Får jeg problemer hvis jeg ikke skriver at jeg...

47
Skrevet for 1 år siden

Hej! 

Jeg skriver med den her pige på snapchat, og vi kan virkeligt godt lide hinanden. Problemet er, at jeg er bange om at fortælle min mor om det da vi aldrig har mødt hinanden rigtigt. Hun bor på sjælland og jeg i Jylland. Min mor har det med at blive sur hvis jeg snakker med fremmede mennesker, så er bange for at hun også bliver sur over det, og beder mig om at slette hende :C vi...

48
Skrevet for 1 år siden

Mine forældre er sygt strikse med sociale medier så jeg må ikke være på tiktok og jeg er virkelig DEN ENESTE på min skole der ikke må og jeg føler mig udenfor.

De siger at det er spild af tid og alt muligt med at tiktok sælger alle ens billeder og alt muligt.  De forstår ingenting.  Hvad kan jeg sige til dem så de lader mig få tiktok?

Please hjælp mig!!!

Læs lige...

111
Skrevet for 1 år siden

For noget tid siden begyndt jeg og se videoer af vold og folk der slås. Vil gerne stop men kan ikke la vær. Det gør bare noget ved mig som er virkelig godt når jeg ser dem men så bagefter får jeg det dårlig. Er der nået galt med mig og hvordan stopper jeg. 

Læs lige spillereglerne inden du skriver

Tilbage til Digital Tryg

92
Skrevet for 1 år siden

Har brug for at vide om jeg virkelig er den eneste der ikke synes at sociale medier er noget særlig. Jeg bruger snap og messenger og det er fint nok. Jeg ser tiktok hvis jeg keder mig, men jeg deler ikke selv noget.  Jeg forstår over hovedet ikke instagram men det er som om jeg er den eneste. Alle dem jeg kender går helt vildt op i at lave stories og få følgere. Også på tiktok.  Jeg fatter det...

84
Skrevet for 1 år siden

Jeg har været sammen med min kæreste i 4 måneder og vi har det virkelig godt, men for en uge siden sendte hun et rb. Hun sendte det bare en dag og det var sådan set fint nok. Men nu føler jeg jo så at jeg også skal sende noget til hende. Et dp måske men jeg har helt ærligt ikke særlig meget lyst😳

Vi havde ikke aftalt at hun skulle sende et rb, men føler alligevel at jeg skal sende noget...

80

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program