3 mdr. lang sommerferie snart slut. :)

blogindlæg

3 mdr. lang sommerferie snart slut. :)

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 7 år 9 måneder siden

En ting kan jeg sige om denne ferie, den har været lang. Altså jeg har haft ferie siden maj måned, hvilket er omkring 3 måneder. Så den har da ikke været kort. :)

I maj måned var der stadig lidt skole, men meget lidt og selvf nogle eksamener, som jeg bestod. Jeg er i hvert fald rigtig glad for, at jeg bestod mine eksamener, for det er jo det, man frygter mest, at man ikke gør. Især når man igennem hele sit folkeskole liv er vant til, at man får dårlige karakterer, man duer ikke til noget, man bliver mobbet, man er eksamens angst, osv. Der er intet af det, der er en god kombination.

Fra dengang og så til nu, har jeg i dansk skaffet 7 taller, matematik et 10 tal, engelsk 02 og 4, samfundsfag 4. Indtil videre har jeg bestået, og det er vigtigst.

Men det der er mest komisk er, at jeg sidste sommer sagde, at når min 9. klasse var slut, og jeg skulle til eksamen, så ville jeg ende med 10 i matematik, hvilket jeg jo også gjorde. Men det blev jo egentlig sagt lidt i sjov, for jeg har aldrig været god til matematik som sådan.

Nåmen, jeg bestod og måneden gik jo også bare stille og roligt, hvor man kunne slappe af og sove længe. :D I slutningen af maj måned var min forlovede og jeg hos hans forældre, hvor vi fejrede hans fødselsdag og så hjalp vi til med forskellige ting. Hele juni måned var vi også ude hos hans forældre. Vi tog først hjem lige i starten af juli, fordi vi havde regnet med, at vi skulle på ferie. Men det måtte desværre aflyses pga. min svigerfar har det så skidt. Det er der jo ikke noget at gøre ved.

Så vi blev hjemme hele juli måned, måske også meget godt, for så lå vi pludselig syge. :S Det er jo så typisk. Først lå Tommy og så jeg selv nogle dage efter, imens han stadig var syg, men opleve noget, det skulle vi. For vi tog ind og se Tam Tam Revyen i Glassalen i Tivoli, hvor vi dernæst gik lidt rundt i Tivoli og hyggede os. :) Vi havde det så hyggeligt, og jeg syns da også, at forestillingen var sjov og god. :D Jeg håber virkelig, at den udkommer på dvd ligesom den fra 2014.

Min drøm i år var virkelig også at komme ind og se Tam Tam Revyen, men ingen af os havde råd, men så skulle vi pludselig ikke på ferie, og så kunne man jo købe Last Minute Billetter, så det gjorde vi. Så det blev jo lige halv pris for nogle billetter, det gør da heller ikke noget. :D

Men vi kom så heller ikke ud og opleve noget før, at vi var raske begge to. Hvilket så var sidste uge, hvor vi lejede en bil og kørte ud og oplevede forskellige ting. I mandags var vi i Kjøge Mini By, tirsdag i Sagnlandet Lejre, onsdag var vi på Sporvejsmuseet og i torsdags var vi på Stevnsfortet og bagefter Stevns Klint. Rigtig hyggelige ting at opleve. :)

Før vi blev syge var vi en tur i svømmehallen og på vores måneds dag, var vi i Zoologisk Have. :) Det var også rigtig hyggeligt.

Der er da sket lidt, selvom der også har været sygdom midt i det hele. :)

Nu er ferien jo også snart slut, alting har jo en ende. Jeg har en uge tilbage, så er det skoletid. Dansk og matematik på FED niveau. Det har bare at være et godt halvt år.

Jeg har i hvert fald tænkt nogle tanker omkring skoletiden, måske ikke det første halve år, men så det næste halve år efter jul. For jeg har tænkt lidt at tage engelsk på FE niveau og så Naturvidenskab og så igen efter næste sommerferie enten tage FED forløbet eller hoppe direkte på ED forløbet. For det findes nemlig i alle tre former. Så kan jeg jo altid finde ud af, hvilket fag jeg vil have udover engelsk til den tid. Men det er nogen tanker, jeg har drøftet lidt med mig selv og min forlovede. For jeg vil egentlig rigtig gerne nå dertil, hvor jeg ender med at gå på HF og bliver student. Ville virkelig være en drøm, jeg aldrig nogensinde har turdet håbe på. Men jeg er desværre bare nødt til at tage det et skridt ad gangen. :)

Men inden ferien er helt slut, og den står på skolegang og til sidst eksamen, så har jeg da lige en uge, som stadig skal nydes. Og den kommende weekend skal min forlovede og jeg da også ud og fiske på Øresund. Vi skal prøve at se, om vi kan fange nogen makreller. :D

Men ellers ved jeg egentlig ikke rigtig, hvad ugen helt skal bruges på. Eller jo, jeg kunne godt tænke mig at prøve at cykle en ny vej til skolen, sådan så jeg eventuelt kommer hen af en ny vej, for man kan nogen gange godt blive træt af den samme rute hver morgen. I hvert fald bare for at udforske. :)

Håber I hvert fald alle jer andre har haft en god sommerferie. :) Lidt sol har vi da haft alligevel. :)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program