Ensom

brevkassespørgsmål

Ensom

brevkassespørgsmål af
En der føler sig udenfor
14 år
Oprettet 1 måned 3 dage siden

Jeg er 14 år og går i skole i Tønder. Jeg føler mig ofte ensom i skolen, fordi jeg tit sidder alene og ikke er med i nogen gruppe. De andre fra klassen går op i sport, som jeg ikke rigtig kan lide. Men jeg elsker at tegne. Det er bare ikke noget de andre går så meget op i, og jeg ved ikke hvordan jeg kan komme tættere på dem. Det gør mig ked af det at være udenfor, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre for at få det bedre i skolen. Har I nogle råd til, hvad jeg kan gøre? Jeg kommer ikke til at fortælle mine forældre det. Eller min lærer. Det vil være for pinligt. Måske også nogle steder hvor jeg kan møde andre? Venlig hilsen En der føler sig udenfor

Svar: 

Hej " en der føler sig uden for".

Tak, for dit spørgsmål. Jeg ved hvor vigtigt det er for dig at finde nogle at være sammen med, som har samme interesser som dig. Der findes flere steder i tønder, hvor man kan gå til tegning / billedkunst.:

Tønder ungdomskole har et hold, og Tønder kulturskole flere forskellige hold. Det ville muligvis være noget for dig. 

I forhold til at komme tættere på dem i klassen, tænker jeg at du skal være åben overfor at lave venskaber, som ikke behøver at handle om fritidsinteresser alene. Venskaber kan også handle om at lave lektier sammen, høre musik sammen eller andre ting, som man også bruger tid på.

Jeg ved godt at det er svært at tale med forældre om at man ikke har det godt, men det er alligevel vigtigt at de ved det. De kan hjælpe dig med at finde de aktiviter i dit lokale område, som du har interesse for.

Du skriver at du syntes det er pinligt, at du føler dig uden for. Jeg kan fortælle dig at du er langt fra at være den eneste der har det sådan. Nu har du bedt om hjælp her og det er første skidt. Godt gået! du er modig og kan også godt bruge din lære eller dine forældre. De vil alle være interesseret i at du har det godt og vil hjælpr dig, hvis du fortæller dem, hvordan du har det.

Håber du kan bruge mit svar.

Denice Hedelejn.

 

 

tønderdenices billede
Denice - Ungerådgiver fra Tønder kommune har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program