For bred?

brevkassespørgsmål

For bred?

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 1 uge 4 dage siden

Hej Jeg er begyndt at ses med en som har en lidt bred og stor pik… Jeg oplevede sidste gang vi var sammen intimt at jeg ikke var så våd som jeg plejede at være… det skyldes nok bredden på han’s pik at der ikke kunne komme noget ud af min fisse. Jeg oplevede så derefter at det gjorde utroligt ondt. Og nu er det 4 dage siden og jeg har kløe, irritation og hævede skamlæber. Jeg kan ikke holde op med at klø eller bevæge mig for at lindre kløen lidt. Jeg frygter at jeg har fået noget svamp i skeden eller værre klamydia. Han har dog ikke været sammen med andre og bliver testet reglmessigt. Hvad skal jeg gøre? Vh en meget bekymret pige.

Svar: 

Kære du!

Tak for dit gode spørgsmål! Sex skal være dejligt og man skal give sig god tid til det. Det er vigtigt, at I / han ikke har travlt med at komme op i dig, men at I bruger lang tid på at kysse og rører ved hinanden, sådan så du føler sig tryg og bliver våd. Det er altid okay at sige stop, hvis man ikke har lyst eller det gør ondt. Derudover kan man bruge glidecreme, som man kan købe fx i matas eller på apoteket, hvis han har en stor pik (og husk kondom).

Det lyder som om, du har fået lidt lokal irritation efter sidste gang I var sammen. Klamydia giver sjældent symptomer fra huden på den måde, du beskriver og der vil også gå et par uger, før man får symptomer på smitte med klamydia. Og da vil symptomerne ofte være svie el ubehag i skeden eller når man tisser el ændret udflåd. Svamp i skeden viser sig ofte som tyk "hytteost" lignende udflåd og klør meget. 

Det du beskriver lyder mest som irritiation - det kan også være lidt lokal infektion. Herpes kan gives irritation eller små sår i huden. Det er en virus-infektion, men den kommer heller ikke lige med det samme, så det tror jeg ikke det er. Jeg synes, at du skal bestille en tid hos din egen læge og få kigget på det! Det er vi helt vant til og noget vi gør hver dag. Og så synes jeg, at det er rigtig godt at du jævnligt bliver tjekket for kønssygdomme. Det er super fint! Husk at det er ok at give sig god tid og sex skal være trygt og rart for dig!

Håber det var et svar du kan bruge! God weekend!

KH Gerda, læge

Gerdas billede
Gerda fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program