Tænde på at crush har sex med andre

forumspørgsmål

Tænde på at crush har sex med andre

forumspørgsmål af
Mikkel
18 år
Oprettet 3 måneder 4 dage siden

Har en veninde/flirt, som jeg har skrevet en del med og været sammen med, gået ture chillet osv. Vi flirter lidt og kysser lidt osv. Men vi har ikke haft sex, og var meningen der skulle være lidt friends with benefits aktigt.

Ved hun også skriver med andre og leder efter flere venner. Fandt så ud af for nogle dage siden (hun fortalte mig) at hun havde knepper med en af dem. Er så forvirret, en smule sur, og også underligt tændt af tanken om at hun har sex med andre. Vi skriver stadig sammen osv. men nu tænker jeg hele tiden på/ er bekymret over om hun har sex med andre osv. Tanken både gør mig ked af det og tænder mig. Aner ikke hvad jeg skal gøre

Kommentarer

Lad være med at gå dig på. Det lyder måske hårdt men sådan noget sker en gang imellem og man kan ikke lave det om og sket er sket. Måske skulle du bare snakke med hende og så ved man jo ikke hvad der kan ske mellem jer.

Tænker tit på citatet “ingen kan lide at blive holdt udenfor, spørg om du må være med” fra amazing Dan. Måske ikke den helt rette måde at spørge på i denne situation. Men det bedste er helt klart at snakke om det. Ik lad det gå dig på som en anden har kommenteret. Men eftersom i har snakket om fwb, så tænker jeg også i kan snakke om hvordan du har det. Og btw så er det ikke unormalt at blive tændt af at andre har sex andre. Det er skam helt normalt.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program