Sex med venindes ex?

forumspørgsmål

Sex med venindes ex?

forumspørgsmål af
Den anonyme Pige
16 år
Oprettet 4 måneder 5 dage siden

Jeg har en god veninde der har haft en kæreste som jeg jo så også kender rigtig godt. Nu har hun så dumpet ham fra den ene dag til den anden. Jeg synes han er smaddersød og kunne godt tænke mig at have sex med ham. Ved godt det jo normalt er no go når det er ens venindes ex, men når nu hun selv har dumpet ham? Hvad tænker I?

Kommentarer

Hvor længe har de været fra hin anden og vil hindes ex gerne ha sex med dig eller det kun dig der ønsker det?

Det er ihvertfald vigtigt at du snakker med din veninde om det først. Måske har hun stadig følelser for ham og så må du respektere hvis hun ikke ville bryde sig om at du har sex med ham. Men det kan jo også være at det er helt korrekt at hun har dumpet ham og ikke mere føler noget for ham og derfor vil sige det er okay hvis du indleder et forhold. Men du skal nok stadig så fortælle hende når han så har været oppe i dig for det er uden tvivl noget hun går og spekulere over og måske ikke helt kan slippe i tankerne. Så kan hun få ro i sindet når du fortæller hende at nu er det sket.

10

Hvorfor synes du hun skal spørge hindes veninde om hun må ha noget med hindes eks. Kæreste nu når hun har slået op og hvorfor skal hun sige til sin veninde at nu har hun fået ham op i hin og de har haft sex første gange ? Jeg vil sige at det er noget man beholder indenfor sig selv og med sin sexpartner da det er personlig synes jegs.

Du skal barespørge din vindenne først sikkerhedskyld så i ikke bliver uvenner

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program