Finger

forumspørgsmål

Finger

forumspørgsmål af
Jakob
16 år
Oprettet 3 måneder 2 uger siden

Jeg er en dreng på 16 år og kan mærke at jeg nok snart skal give finger til en pige jeg har noget med. Men jeg aner ikke hvad jeg skal og om jeg gør det rigtigt så det er rart for hende. Så er der nogen rigtigt måde?

Kommentarer

Der er to måder som evt. kan kombineres. Den ene er at "fingerkneppe", altså føre en eller to fingre ind og ud af skeden. Den anden foregår "udenpå." Dvs. man gnubber pigens klit som sidder øverst i revnen, evt. i cirkelbevægelser. Det er rigtig godt at spørge ind til om det er godt, det man gør, for det kan være forskelligt fra pige til pige hvad man foretrækker. Nogen kan også godt lide en finger lidt op i numsen, men det er som sagt forskelligt. Hvis du er for genert til at spørge så lyt til hendes vejrtrækning eller lad hende evt. føre din hånd indtil du bliver mere sikker. De fleste piger vil godt holde pause når de er kommet, men nogen kan godt få flere i streg og vil gerne fortsætte. Spørg pigen eller mærk efter hvad hun gerne vil. Hvis skeden er tør til at begynde med så spyt på dine fingre så det ikke gør ondt på pigen. Håber jeg kunne hjælpe dig.

14

altså jeg kan ik sige så meget om det fordi jeg ikke gør det så meget self men når du skal gøre det så prøv også at have en rytme i dine fingre når du gør det. Håber det hjælper :)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program