Orgasme

forumspørgsmål

Orgasme

forumspørgsmål af
Clara
13 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej er der nogen som har prøvet at se (eller høre) når en anden fik orgasme? 
1 Hvem har du set eller hørt?
2 hvordan var der? Altså var der akavet eller frækt?
3 Var det meningen at du skulle se eller høre det?

Kommentarer

Jeg har hørt det en enkelt gang. Et var i sommers. Der havde været en lille fest over hos en af mine veninder og vi var nogen stykker der havde fået lov at sove der fordi hende der holdt det var alene hjemme. Vi lå sådan lidt spredt rundt omkring. Jeg lå i kælderen på en madras og ku ikke rigtig falde i søvn. Over i et hjørne eller noget lå en af mine veninder og jeg ku høre på hendes vejrtrækning hun begyndte og onanere. Hun trode åbenbart jeg sov. Det var virkelig mærkeligt og ligge og lytte til. Altså det var på en måde ret pinligt men samtidig blev jeg også tændt men turde ikke røre ved mig selv for hvis hun nu hørte det. Til sidst ku jeg høre hun kom og jeg virklig svært ved og sove efter det. Det var også vildt mærkelig og snakke med hende om morgen for ku ikke la vær og tænke på hvor hendes hånd havde været om aften. Jeg har tænkt meget på det siden, også når jeg har snakket med hende, men self jo aldrig sagt noget til hende.

77

Haha jeg kan godt forstå at det var pinligt men også frækt at ligge og høre på. Kan også godt forstå at du ikke selv turde omanere for hvis du kunne høre hende kunne hun jo også høre dig, og hun troede jo at du sov.😅 Var der kun jer to der hvor i sov? Hvor gamle var i der? Tror måske at i var ældre end mig

76

Der var en pige mere men hun lå omme bag sådan en halvvæg eller noget og hun sov tungt. Ja må indrømme det var ret frækt selvom det var pinligt og jeg lå faktisk og håbede på hun ville komme (hva hun så også gjorde). Og ja, jeg var nød til at gøre som om jeg sov så ku ikk røre mig selv. Vi var 14, er så lige blevet 15.

65

Hmmm, ja det har jeg faktisk. Én gang. Tror jeg var 12 eller måske lige fyldt 13. Sov ved en veninde og vi sad i nattøj og kiggede på computeren. Min veninde var noget mere fremme i skoene end mig og gik så ind på nogen frække sider. Det haved jeg aldrig turdet men jeg synes det var vildt spændende men jeg var også ret nervøs ved det. Min veninde blev påvirket af det og spurte om det var i orden hun rørte lidt ved sig selv nede i natbukserne. Jeg var virklig pinlig men nok osse lidt tændt så jeg sagde ok. På et tidspunkt skulle hun så pludslig til at komme, tror det osse var overraskende for hende selv. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre men holdt bare om hende indtil hun var færdig. Det var sindsyg akavet men det ophidsede mig også kan jeg huske. Vi sankkede ikke om det og har aldrig snakket om det siden.

70

Ok det lyder lidt underligt det der med at du holdt om hende. Var hun slet ikke pinlig over at du så det hele? 

67

Jo hun var vist også vildt pinlig. Tror også det var et uheld at hun kom til at forsætte så længe at hun kom. Ka godt være det var underligt at jeg holdt om hende men det virkede bare naturligt lige der. Men altså det hele var ret så akavet. Men samtidig også spændende på en måde kan jeg huske.

73

underligt at det kun er piger som svarer på det jeg spurgte om. Er der ingen drenge på cyberhus som har prøvet det jeg skrev? ☺️

73

Jeg har hørt min lillesøster onanere i badet . Hun vidste ikke jeg var hjemme  og troede hun var alene hjemme så hun gav den fuld skrald da hun kom. Hun er 14. Jeg synes nok mest det var akavet men ellers har jeg ikke tænkt så meget over det. Nej, det var absolut ikke meningen jeg skulle høre det. Fortalte hende heller ikke jeg havde hørt det.

75

Min mor har både en glas dildo og en vibrator, og det virker som om hun bruger det en eller flere gange hver anden uge, men har ikke hørt hende onanere med det endnu.

45

Men jeg vil syndes det vil være frækt hvis jeg hørte hende onanere.

53

Er du en dreng eller en pige? 

56

dreng, hvorfor?

43

Ja en del gange, er også 17 og været seksuelt aktiv siden jeg var 14, men under sex kommer det helt naturligt og det giver en et boost at se ens partner komme og det er super frækt at høre det. Men ja det var meningen 

46

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program