Jeg ved ikke hvad jeg er

brevkassespørgsmål

Jeg ved ikke hvad jeg er

brevkassespørgsmål af
Mig
13 år
Oprettet 3 uger 5 timer siden

Hej jeg ved ikke hvad min sexualitet er jeg tror.nogle gabge jeg er bi og nogle gange hetro jeg har været kærster med en pige men det holde 3 dage jeg slig selv op jeg tror det er fordi jeg gøglet mig presset for hun er den eneste der ved jeg tror jeg er bi og men jeg kunne ikke rigti lide hende som ven eller som kærste så jeg ved ikke om jeg er bi homo eller hetro for jeg har haft et forhold med en stang men der var jeg 7-9 år så jeg ved ikke hvad jeg er

Svar: 

Kære Læser

Først og fremmest vil jeg gerne sige, at det er helt normalt og okay at være usikker på sin seksualitet. Det er en proces, og det tager tid at lære sig selv at kende på den måde. Det lyder som om, at du har haft nogle forskellige oplevelser og følelser, og det er helt okay.

Det er en god ide at huske, at der ikke er noget "rigtigt" eller "forkert" svar, når det kommer til din seksualitet. Det vigtigste er, at du lytter til dig selv og dine følelser og giver dig selv tilladelse til at udforske og forstå, hvad der føles rigtigt for dig.

Når det kommer til dine oplevelser med både piger og drenge, så er det også vigtigt at huske, at seksualitet ikke er sort-hvidt. Det er ikke altid enten/eller, og det er helt normalt at føle sig tiltrukket af forskellige mennesker på forskellige tidspunkter i ens liv. Det er også helt normalt at føle sig forvirret eller usikker, især når man har haft forskellige oplevelser med forskellige køn. Det er okay at tage sig tid til at finde ud af det og være ærlig overfor dig selv om, hvad der føles rigtigt for dig lige nu, og ikke lade sig presse af andre menneskers forventninger eller opfattelser

Det kan være en god idé at tale med nogen, du stoler på, om dine følelser og oplevelser, eller måske søge rådgivning hos en professionel. Du er også altid mere end velkommen til at skrive igen eller henvende dig til vores chat, hvis du har brug for yderligere støtte eller rådgivning.

Uanset hvad du beslutter dig for, så husk at være venlig mod dig selv og give dig selv tilladelse til at være den, du er. Du fortjener at blive accepteret og elsket for den du er, uanset din seksualitet. Pas på dig selv, og vær stolt af den du er.

De bedste hilsner
Kasper

cyberhuskaspers billede
Kasper fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program