Brug af legetøj?

forumspørgsmål

Brug af legetøj?

forumspørgsmål af
Christiane
16 år
Oprettet 4 måneder 3 uger siden

Nogen af de andre 1. g piger snakker af og til om legetøj, ja I ved...! Og jeg har også hørt to stå og hviske om noget og vise hinanden noget de havde i tasken, jeg tror det var et eller andet legetøj. Jeg er lidt nysgerrig på det men ved ikke ret meget om det og tør ikke rigtig spørge dem der åbenbart ved noget. Tænker det er noget man bestiller over nettet? Går ud fra det kun er noget man bruger med sig selv eller hvad? Er det almindeligt? Nogen af jer der kan gøre mig klogere?

Kommentarer

Hej med dig. Kan sagtens forstå at du er nysgerrig omkring legetøj osv. Synes selv det kan være glimrende til at gøre ens solo leg lidt mere spændende. Kan anbefale at købe på nettet, sinful er eksempelvis en udemærket side, som leverer diskret. Bestil eventuelt til en pakkeboks, så kommer der ikke ligepludselig en pakke ind af døren, som andre kan åbne.

10

Ja det er typisk noget man bestiller på nettet. Men undgå at få det sendt hjem til dig for at undgå nysgerrige spørgsmål fra forældre. Bestil til pakkeboks. Så vidt jeg ved er det langt mest piger der bruger legetøj og ja det bruges nok mest solo når man har en hyggestund med sig selv. Jeg har dog et par gange brugt en vibrator sammen med en veninde. Det var superhyggeligt og man får virkelig et tæt forhold til hinanden og lærer noget om hinanden.

14

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program