Blufærdighed

forumspørgsmål

Blufærdighed

forumspørgsmål af
Regitze
14 år
Oprettet 5 måneder 2 uger siden

Jeg er sygt blufærdig og virkelig træt af det for tænker det er meget begrænsende og kan jo også give mig problemer senere. Jeg hader fællesbad i skolen og jeg er også meget blufærdig hjemme i familien eller sammen med mine veninder hvor jeg aldrig viser mig uden at være dækket til. Mange af mine veninder tager det meget lettere, de kan bade sammen og prøve tøj sammen og alt muligt hvor man viser sig frem. Det kan jeg bare ikke. Det er ingen gang fordi jeg er sygt grim eller noget, jeg er ganske almindelig. Nogen gode råd til at blive mindre blufærdig?

Kommentarer

Ja man kan øve med nogen. Jeg har selv samme problem og kom til at snakke med en veninde der har det på samme måde. Så vi aftalte at hjælpe hinanden. Så engang imellem hvis vi var alene hjemme gik vi rundt med bar overkrop. Det var monsterpinligt i starten men efterhånden glemte vi det lidt. Så udvidede vi det til at være helt nøgne mens vi bare lavede almindelige ting, spillede spil, så serie osv. og efterhånden glemte vi helt vi var nøgne. Det har virkelig været en god hjælp for mig.

31

Hejsa. Kan kun give Pernille ret.
Du bliver nød til at øve dig. Find grunde til at dine veninder og du skal se hinanden topløs/nøgen. Gå nøgen fra badeværelset til dit værelse efter bad. Begynd at bruge tøj der viser din krop lidt mere. Foreslå et spil strippoker med vennerne. De siger helt sikkert nej, men du får deres syn på dig ændret lidt i den rigtige retning, og dermed også dit eget.

28

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program