Utro!

brevkassespørgsmål

Utro!

brevkassespørgsmål af
Triste
16 år
Oprettet 5 måneder 1 uge siden

Jeg skriver til jer, fordi jeg er i en meget svær situation og har brug for råd. Jeg har netop opdaget, at min kæreste har været sammen med en anden. Det gør mig meget ked af det, og jeg føler mig virkelig alene, fordi jeg ikke har nogen tætte venner at dele mine følelser med. Det sværeste er, at min kæreste benægter det og endda ligger skylden på mig. Jeg har ingen at tale med om det, og det gør bare ondt indeni. Jeg er virkelig i tvivl om hvad jeg skal gøre. Der er også en anden ting. Jeg er lidt bange for ham og er usikker på, om han kan finde på at blive voldelig. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal håndtere det her, og det føles som om jeg er fanget i en situation uden nogen udvej. Kan I give mig nogle råd om hvor jeg kan henvende mig for at tale med nogen om det? Og hvordan kan jeg bedst håndtere situationen med min kæreste og mine bekymringer?

Svar: 

Hej.  

Det gør mig ondt at høre at din kæreste har været dig utro. Det er aldrig en rar opleves at få, Men du må aldrig se det som det skulle være din skyld at han har valgt af være sammen med en anden.

Mit bedste bud til dig er, start med at overvej om han overhoved er den rigtige kæreste for dig, En ting er hvis du tilgiver at han har været dig utro men hvis du er bekrymret for han kan blive voldelig så er det nok ikke et sundt forhold. Tal med din familie omkring dette og forklar den hvordan du har det og føler. Di kan også tale med de venner du har omkring dette det jo også en måde at få tætte venner på, ved at man selv starter med at åbne op omkring ting som fylder eller kan være svære at gå rundet med alene.

Hvis han skulle blive voldelig over for dig er det vigtigt du ikke står alene med det. Vold i et partnerskab kan være svært at komme ud af alene. Så hvis du oplever det mindste som er voldeligt eller på andre måder er over dine personlige grænser skal du kontakte politiet.

Hilsen Michael - Holbæk kommune

holbækmichaels billede
Rådgiver fra Holbæk kommune har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program