Jomfruhinde

brevkassespørgsmål

Jomfruhinde

brevkassespørgsmål af
M
20 år
Oprettet 6 måneder 1 dag siden

Hvorfor skriver i om jomfruhinder herinde når det er bevist det er en myte at de findes Det forvirrer da mange

Svar: 

Hej M 

Vi bruger i et vist omfang stadig ordet jomfruhinde, hvis det er det udtryk, som den unge, der skriver selv benytter. Derfor vil du også fortsat kunne finde svar, hvor betegnelsen fremgår. 

Samtidig uddyber vi også at "jomfruhinden", som udtryk er misvisende, og at det, som mange traditionelt har kaldt jomfruhinde, i dag kendes som en kønskrans. Vigtigst af alt forsøger vi at gøre det helt klart at opfattelsen af at der findes en fysisk hinde der brydes og altid bløder ved første samleje, er en myte. 

Cyberhus er mange år gammel, og derfor kan man også finde svar der er mere end 15 år gamle. Derfor ved vi også godt at der tidligere er givet svar, hvor der ikke er gjort opmærksom på, at denne her opfattelse af at der findes en jomfruhinde er forkert . Vi har løbende ryddet ud i disse svar, men da vi har mere end 30.000 svar i systemet, kan enkelte godt have gemt sig. 

Så, hvis du er faldet over et af.disse svar, er du meget velkommen til at skrive igen, med et link, så vi kan få det fjernet eller opdateret. 

Mange hilsner Cyberhus-Teamet

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program