G-streng trusser

forumspørgsmål

G-streng trusser

forumspørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 8 måneder 1 uge siden

Jeg har tænkt lidt over 2 spørgsmål.
Det ene er når man kan se pigens bukser går op i bagdelen revne, er det så fordi de har G-streng trusser på?
Det andet er når man kan se pigens brystvorter igennem blusen er det så fordi pigen ikke har BH på?

Kommentarer

Ja, hvis bukserne går op i revnen kan det godt være tegn på at man har g-streng på. I sjældne tilfælde måske slet ikke noget.
Nej ikke nødvendigvis. Der findes bløde bh'er eller toppe hvor man sagtens kan se brystvorterne igennem. Især jo hvis man får stive niples. Håber det var svar nok.

13

Til Celine mange tak for dit gode svar. Går du selv i g-streng eller uden og hvordan føler det og ha h-streng som sidder oppe i revnen og hvordan føles det og ikke ha noget på, går bukserne ikke op i fissen/revnen foran og signere ?

11

Nej det behøver ikke at betyde at de har g-streng på. men det kunne godt være at de trækker deres bukser højere op fordi at det let falder ned. Det kan være at de ikke har bh på men det kunne også bare være at de har en top på som ikke støtter nok.

Ja, jeg går af og til med g-streng, ret meget faktisk. Jo, i starten var det virkelig noget jeg skllle vænne mig til for jeg synes hele tiden den gik op i sprækken eller endetarmsåbningen så jeg gik og trak ud i den hele tiden. Indtil en veninde sagde at det altså ikke var særlig sexy at jeg og pillede mig bagi. Så holdt jeg op og nu har vænnet mig til følesen. Det er kun et par enkelte gange jeg har prøvet ikke at have noget inde under fx joggingbukser eller leggings eller noget. Det føles dejlig frit.

11

Det er super fedt du har vænnet dig til at ha g-streng på. Jeg vil gerne tro det føles dejlig frit, hvis jeg må spørge hvorfor går du nogle gange uden noget på?

nr.1 det er lidt 50/50 fordi at det sker fx hvis at man bugger sig ned fordi at så kan de godt sidde fast og nr.2 ja det er det fordi at for det meste har man puder i BHer så ja

Nr. 1 Sidder de kun fast i revnen eller sidder i de også fast i fissen hvis man bugger sig?
Nr.2 hvorfor har man puder på og er der mange det bruger det ?

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program