Køb af kondom

forumspørgsmål

Køb af kondom

forumspørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 10 måneder 1 uge siden

Når jeg køber kondomer synes jeg det er pinligt så vil høre om I også gør det ? Hvor køber i dem? Gør i det alene eller sammen med kæresten ? Ved kassen skal det være en ung eller ældre samt dame/mand der skal være ved kassen?

Kommentarer

Jeg køber dem gerne i Bilka og jeg gør det alene. Jeg køber altid noget andet som jeg så lige lægger over og når det er kørt igennem skynder jeg mig at lægge dem ned i tasken. Jeg vælger gerne en kasse hvor der sidder en ung pige, det kan man altid finde i Bilka. Jeg tænker det gør ikke så meget at hun gætter hvad jeg skal hjem og lave.

15

Hvis du skynder dig med at få dem i tasken er det fordi du synes det er pinligt eller og hvorfor må en fyr ikke også gætte det ?😊 Har du opleve at nogle har sagt noget?

16

Jeg plejer altid at gå ned i et supermarked hvor der er scanne selv så jeg slipper for at gå hen til en kasse hvor der sidder en person. Normalt gør jeg det sammen med min kæreste.

17

Synes du det er pinligt og derfor at du går til de scan selv kasser ? Hvordan er det og gør det med sin kæreste er det så nemmere eller ?😊

14

Det er lige præcis fordi jeg synes det er pinligt at gå til en kasse med en person at jeg går hen til en scanne selv. Og jeg føler også at det er lidt nemmere når jeg gør det med min kæreste

15

Ja okay hvorfor synes du det er pinlig og hvad gør det nemmere når din kæreste er med ? Jeg har selv oplevet hvor det var lidt pinlig da jeg skulle købe dem en gang😊

18

Det er bare altid bedre når man er 2 til at gøre noget føler jeg. Hvorfor det er pinligt ved jeg ikke men det er vel meget normalt at det er pinligt

15

Ja det har du nok ret i at det nemmere når man er 2. Men man skal nok ikke synes det er pinligt for man kan huske og sige til sig selv er jeg begyndt på, at man viser at man passer på sig selv og sin partner ved at bruge kondom.

13

Rigtig nok som du skriver

Jeg kan ikke få mig selv til at købe kondomer. Det er så akavet og så meget pinligt.

Du overtænker ting, ven.

15

Til den anonyme der spørger hvorfor jeg skynder mig at proppe kondomerne i kassen når de er slået ind. Ja jeg synes det er vildt pinligt. Engang stod jeg i en kø og havde købt kondomer og et par andre ting jeg havde lagt over dem. Der sad en pige ved kassen men hun blev så afløst af en fyr mens jeg stod i kø og jeg kunne ikke slippe ud af køen. Han sagde jo ikke noget men han grinede frækt da han slog dem ind lissom for at sige, nå, du skal nok hjem og bolle. Det var sygt pinligt!

Køb dem over nettet.

Som kassemedarbejder selv kan jeg kun sige at folk og især personalet er fuldkommen ligeglade. Jeg er i hvertfald selv fokuseret på hvornår at jeg skal hjem og ikke hvad folk køber. Har heller ikke personligt lagt mærke til nogle både kunder og personale der tænker over det eller laver ansigtsudtryk.

Vis den er helt gal så brug scan selv kasser håber dette kan hjælpe👍

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program