Får hovedpine af at snakke med kæreste :S

brevkassespørgsmål

Får hovedpine af at snakke med kæreste :S

brevkassespørgsmål af
Amy
17 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Hejsa. :) Jeg er en pige på 17, som har haft en dejlig kæreste i lidt over 4 måneder nu. Vi elsker at snakke sammen, og kan snakke i timevis nonstop. Men her den seneste måneds tid er jeg begyndt at opdage at jeg får hovedpine, når vi snakker sammen. Det er især når han har meget at fortælle. Jeg aner virkelig ikke hvad det skyldes, for jeg har aldrig oplevet noget lignende før, når jeg har lyttet til nogen snakke meget. Det er ikke fordi jeg selv snakker specielt meget mens det sker, det er primært når han snakker, at jeg opdager hovedpinen indtage. Jeg forstår virkelig ikke hvad det kan være, for jeg elsker jo at snakke med ham og også at lytte til ham, og det går mig virkelig på at jeg får det sådan og derfor er nødt til at afbryde samtalen fordi jeg har så ondt i hovedet. :/ Har i nogle ideer til hvad det kan skyldes? Jeg har prøvet med hovedpinepiller og treo, men det hjælper ikke engang. Venlig hilsen Amy

Svar: 

Kære Amy, 

Tillykke med at du har fundet en sød kæreste, som du er glad for.  Det lyder rigtig ubehageligt, at du får hovedpine når I snakker sammen i timevis, og at du har svært ved, at få det til at gå over igen. Måske spænder du op i kroppen, mens I glemmer tid og sted? Måske får du ikke spist og drukket nok? 

I hvert fald synes jeg ikke, at det lyder som noget bekymrende, men hvis det bliver værre eller ikke går over, så kan du evt snakke med din egen læge om det. 

Med venlig hilsen 

Trine, læge

TrineGs billede
Trine fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program