Ander steder man kan være intim?

forumspørgsmål

Ander steder man kan være intim?

forumspørgsmål af
Rebecca
15 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Jeg har en supersød kæreste og vi er af og til intime, men altid på mit eller hans værelse. Han er ret så nysgerrig og har foreslået vi prøvede et andet sted for sjovs skyld. Jeg kan godt følge ham og er også lidt nysgerrig på det og synes det kunne være ret spændende men vil jo også være sikker på det er et sted hvor man ikke så nemt risikere at blive opdaget. Nogen der har prøvet andre steder end sengen på værelset og har gode forslag?

Kommentarer

Godt spørgsmål. Jeg har selv prøvet at gøre det andre steder. Såsom i sommerhus, udenfor, og på skolen. Men det må man jo egentlig ikke. Og det er vigtigt at huske på. Men det er klart at det forbudte tiltrækker en. Men kan klart anbefale steder hvor man godt må stadigvæk. Andre rum i huset når man er alene hjemme kan være en god start. Bare husk at det er ulovligt at have sex i det offentlige rum. Held og lykke med det

21

Ja, jeg har prøvet for et sted hvor man tit har brug for at finde et sted at være alene sammen med en er jo til fester og der kan jeg ikke komme i tanke om andet end toilettet. For der er jo altid et toilet uanset hvilken fest man er til. Det er bestemt ikke nemt for toiletter er tit sygt små men det kan godt lade sig gøre. Drengen kan fx sidde på brættet og så kan man "ride" på hans skød. eller man kan stå bøjet ind over håndvasken så drengen kan komme til bagfra. Det er ret sjovt, også at man tit kan høre nogen udenfor, så det kan jeg faktisk godt anbefale.

20

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program