14 år og leger stadig med Barbie

forumspørgsmål

14 år og leger stadig med Barbie

forumspørgsmål af
Eva
14 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Hej er 14 og leger stadig med Barbie dukker. Er det normalt at lege med Barbie dukker som 14 årlig? Er der andre 14 årige eller ældre der også leger med Barbie? Kent er bare så lækker. Han er til at dø for, jeg leger altid at mig og Kent bliver gift og får at barn der hedder Linda sammen. Det er bare mit drømme liv! Men vær gang jeg tager Kent med i skole og siger at han er min elskede griner folk bare højlydt af mig og siger: “slap nu af du sku da i 9 klasse, altså hvad fanden er du 10 år gammel ? ” Hvad skal jeg gøre????!!!!

Kommentarer

Hej Eva.
En del af din besked virker en smugle som en joke, men jeg vælger at svare på den seriøst:
1: Ja, det er helt normalt. Det kan godt være din omgangskreds ikke gør det (eller i hvertfald ikke taler om det) men go for it!
2: Ignorer dem. Lad vær med at tage Barbierne med i skole og vis dem til folk, hvis du føler, deres kommentare er onde eller strenge.

22

Hej og tak ved godt det lyder mærkeligt men han er bare so sød når han siger jeg er pæn og jeg viser den ikke en dag var der en pige der rode i min taske og fandt ken den enste grund til jeg har ken med i skole er fordi han gør mig tryk kh eva

16

Bliv du ved med at lege med Barbie dukker hvis du er glad for det. Vi fleste har sikkert også noget andre synes er mærkeligt vi gør.

18

Syntes også han er sød

17

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program