Sove nøgen

forumspørgsmål

Sove nøgen

forumspørgsmål af
Den unge fyr
20 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Hvor meget tøj vil i sove med, når man skal sove sammen med sin veninde for første gang eller vil i sove nøgen? Der skal slet ikke ske noget med sex eller kys fra min side af og hvad vil i piger sige hvis pikken pludselig bliver stiv?

Kommentarer

Altså jeg ville synes det var dybt underligt hvis du sov nøgen med din veninde og der så ikke er lagt op til sex. Det forstår jeg slet ikke. Hvis man sover nøgen dreng og pige så er det vel fordi pikken skal puttes ind på et eller andet tidspunkt. Jeg har et par enkelte gange 'sovet i samme rum som en drengeven men der har den ene af os sovet på madras i den anden side af rummet og vi har haft nattøj på nærmest helt op til halsen. Hvis han der havde været nøgen så ville jeg da helt klart tro at han ville noget. Eller hvis jeg havde været nøgen ville han tror det. Så hvis aftalen er i ikke skal have sex synes jeg du skal ta nattøj på og ligge langt væk fra din veninde. Jeg er 15

30

Hej Alberte
Mange tak for dit svar, nu når du synes pigen og fyren skal ha nattøj på hvorfor vil du ikke sove i samme seng sammen hvis det nu er 1,5-2 mands seng ?

24

Jeg synes faktisk det er helt okay at sove nøgen med sine veninder. Men synes også at det kan have en undertone af sex. Men så længe i har aftalt at der ikke skal ske noget, eller at I i hvert fald begge er indforstået med at der ikke skal ske noget, så synes jeg da det er helt i orden at sove nøgne. Og ja det er også helt normalt at pikken bliver stiv, det har mange af mine venner i hvert fald fortalt at det er meget normalt, da det som regel også sker hvis man bare er selv.
mvh
Katrine på 21

26

Hej Katrine
Mange tak for dit svar og det lyder godt at du synes det er okay at sove nøgen og at pikken kan blive stiv, hvordan vil du ha det med det og vil du sige noget om det til fyren at den er blive stiv pikken?

18

Hvis ikke det er meningen der skal være sex synes jeg ikke der er nogen grund til at være nøgen. Hvis jeg lå på værelse med en nøgen dreng og han så fik ståpik ville jeg da med samme tænke den skulle indenbords. Så hvis man har en klar aftale om nul sex så lad være at sove nøgen, det er nu min mening. Hvis pigen er nøgen synes jeg jo også hun opfordrer til at der skal ske noget for det ophidser jo drengen.

23

Hej Laura tak for dit svar, hvor meget tøj vil du så ha på og hvad vil du ha at fyren sover i ?

25

Hej igen. Altså hvis jeg fx skal sove med en drengeven og der er klar aftale om at der ikke skal være sex men at vi bare skal sove ja så har jeg fx tshirt og underbukser på. Bryster, skede og numse skal ialt fald være dækket for det er jo lissom det der har med sex og gøre. Drengen har normalt bare underbukser på så pikken er skjult. Det er i hvert fald sådan mig og mine drengevenner gør hvis vi skal sove sammen og der ikke skal være sex.

24

Hej igen😊
Det er et virkelig godt svar fra dig for det er også den måde jeg havde tænkt på at vi skulle ha på af tøj. Hvad med G-streng var det noget du kunne finde på og sove i eller skal det være trusser så numsen er dækket helt ?

23

G-streng kan virke ophidsende på drenge så det ville jeg nok ikke tage på. Bare almindelige underbukser.

21

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program