Det føles som en underlig ting i min skede

brevkassespørgsmål

Det føles som en underlig ting i min skede

brevkassespørgsmål af
Noel
18 år
Oprettet 1 år 3 måneder siden

(Teknisk set hører det ved til kategorien "inderst inde"??) Jeg ved ikke hvad der er normalt for en skede at føles som. Og da de eneste eksempler indeni er det samme billede, imens folk siger at alle underliv er lige så forskellige som vi er forskellige udenpå, hjælper det ikke rigtigt. Når jeg mærker oppe i min skede, så 3-4 cm oppe kan jeg mærke en ting. Min skede fortsætter 6 cm mere, men det er som om der er en lang "pølseformet" ting lige i midten, og mit "rør"/skede er rundt om. Jeg googlede og kom måske frem til at det var livmordsmunden.. tror jeg det hed... (Wow det er noget rod det her, det beklager jeg). Men kan det passe at den er så langt nede? Den er næsten helt nede ved åbningen. Hvis det er det, er det så naturligt nok? Jeg var tidligere ved at overveje om jeg var ved at gro en penis.. men det giver ikke mening. Jeg har ikke snakket med mine forældre, da det slet ikke er et emne jeg er tryg ved at tale med dem om. Jeg har ikke snakket med min kæreste, da jeg ikke føler vi er der endnu. Men jeg tænker i fremtiden jeg vil tage snakken med hende. Jeg er ikke gået til lægen da det er totalt grænseoverskridende for mig at gå til ham, og ikke mindst er det et emne jeg ikke føler mig tilpas i. Jeg forstår ikke rigtigt det her. Og jeg har ikke kunne finde andre eksempler på det samme på nettet. Jeg ved ikke om det kan betyde noget dårligt. (Hvis det betyder jeg ikke kan få børn, er det sådan det er.) Venlig hilsen en forvirret, og forvirrende..

Svar: 

Hej med dig, 

Fat mod! Det lyder helt bestemt som om du har fundet din livmoderhals. Det er ganske almindeligt at man kan mærke den 3-5 cm oppe når man ikke har sex. Det er først under sex at skeden udvidder eller forlænges.

Der er ikke noget farligt ved placeringen af din livmoderhals og det er meget almindeligt. Du er ikke alene om at studse over dette, det er ikke unormalt at der er kvinder til lægen fordi de har mærket noget i skeden, som viser sig at være livmoderhalsen. 

Mvh 

Louise, læge

LouiseSs billede
Louise fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program