Onani hvor tit?

forumspørgsmål

Onani hvor tit?

forumspørgsmål af
Emily
13 år
Oprettet 1 år 11 måneder siden

Jeg går lidt og tænker på hvor tit det enlig er almindeligt at onanere som pige når man er i pupertet? Jeg prøver at lytte lidt efter mine veninder men synes det er meget forskelligt hvor tit de siger de gør det. Så nogen gange tænker jeg måske jeg gør det for meget og andre gange at jeg måske godt ku gøre det lidt oftere. Man vil jo gerne være som andre. Det er ihvertfald noget jeg tænker en del over. Hvor tit gør i det? Stiger eller falder det som man blir ældre?

Kommentarer

Hos mig er det nok bare en vane lissom at gå i bad og spille computer og se serie osv. Det er bare en del af hverdagen og jeg tænker ikke så meget over det. Jeg onanerer gerne når jeg kommer hjem fra skole. Det er ikke noget jeg gider bruge vildt lang tid på. Bare lige ned med bukserne, gnubbe sig af, komme, op med bukserne igen og så videre med noget andet. Så jeg vil sige hos mig nok ca. daglig basis.

52

Jeg er 13 og tror jeg sådan ca. i gennemsnit onanere to gange i ugen. Måske en gang hvor jeg bare lige hurtigt onaere nede i bukserne og så en enkelt gang hvor jeg klæder mig nøgen og tar den store tur med flere gange komme. Ca. 2 gange om ugen er passene for mig men jeg tror nu det er individuelt og at alt er passene og lige godt.

51

Hejsa. Du skal bare gøre det lige så mange gange du har lyst til. Der ikke noget der er for meget eller noget der er for lidt. Hvis du føler et pres for dine veninder om at man kan onanere for meget, kan du jo altid lyve overfor dem.

39

Troede faktisk jeg ville onanere mindre efter jeg har fået en kæreste. Men mærkelig nok onanerer jeg mindst lisså meget som før, måske mere. Tror det er fordi jeg tit tænker på hvad vi lavede sidst vi var sammen, tihi, og hvad vi mon skal lave næste gang! :-) Og så bliver man måske tændt ved tanken og må LIGE have hånden ned i bukserne ...

41

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program