Min computer tage alt min tid

forumspørgsmål

Min computer tage alt min tid

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 2 år 3 uger siden

Hej jeg har haft en forkert måde at leve på vil høre jer om hvordan man kan lave det om Til få et godt igen hvor leve lidt mere normal jeg har de sidste 8 år af mit livet foran komme spise chips og drikke sodavand og bliver Overvægt sidder pt foran computer stadigvæk føler mig alene kun hjælpe folk med deres på problemer på computer og er pisse god til computer har set mig meget ind computer verden men er bliver så meget af computer verden det svært at komme ud af det igen fordi jeg er sådan en hjælpsom person som her problem med en server i et spil men kan næste ikke se mig selv i spejlet sige jeg er nok som jeg er fordi jeg vejer så meget og ligge på de 75 procent i fedt men vil gerne ned havde en normal vægt det er skulle svært når sidder foran den komme computer den tage bare alt min tid når jeg sige nu gøre jeg det så får jeg det ikke gjorde fordi computer tage alt tiden men drømme om få normal vægt og hverdag men som om der noget tiltrængt mig I stedet det er skulle computer hvad vil du gære denne her situation hvis det nu var dig ?

Kommentarer

Du skal ærlig talt bare komme ind ud af vanen og ind i en anden.

Jeg gjorde det samme, men var undervægtig. Meldte mig ind i fitness, fik nogle træningsmakrer det holder mig op på det hvis jeg skipper eller ikke føler for det.

Tænk over det. Har du ikke en fra din klasse, der træner? Måske kunne han vise dig en ting eller to. Det er ikke computeren der er problemet, men dieten.
En start kunne være at droppe sodavandene og bytte dem ud med zero sugar, eller enddu bedre, vand. Næste step kunne være kun at dpise chips om fredagen eller lørdagen. Det handler alt sammen om balance. Men uanset hvad du gør, synes jeg det ville være en god idé at starte med at melde dig ind i et træningscenter og starte der.
Og ikke vær bange, det er et pisse godt fællesskab. Alle er der for at tage på, tabe sig, opbygge muskelmasse eller bare blive stærkere. Uanset hvad er folk der for at forbedre sig selv og derfor dømmer vi ikke andre.

55

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program